Δόξα Βύρωνα: Φινάλε με Ψαρρή

Πηγή: stoplekto.gr

Σπουδαία προσθήκη πραγματοποίησε η Δόξα Βύρωνα λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος. Συγκεκριμένα, με τα χρώματα του Βυρωνιώτικου συλλόγου θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βαγγέλης Ψαρρής, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες εβδομάδες από τον Φωστήρα (σωματείο που συμμετέχει στην Football League 2).

Το νέο, πλέον, μέλος των «κυανόλευκων» έρχεται να προστεθεί στην πληθώρα επιλογών που έχει ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο 35χρονος άσος διαθέτει την εμπειρία αλλά και την ποιότητα ώστε να συνεισφέρει στην προσπάθεια που πραγματοποιεί η ιστορική ομάδα για την άνοδο στη νέα κατηγορία.

Άλλωστε, οι παραστάσεις που κουβαλάει ως βιογραφικό ”μιλούν” από μόνες τους δεδομένου ότι ο Ψαρρής μετράει συμμετοχές ακόμη και σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ! Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος μεσοαμυντικός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αθηναϊκό (Σούπερ Λίγκ), Κέρκυρα (Football League), Ηλυσιακό (Football League), Ολυμπιακό Βόλου (Football League), Καλλιθέα (Football League) και Φωστήρα (Football League 2).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ