Πείτε την γνώμη σας

Το Βύρωνας.gr παρέχει από σήμερα στους αναγνώστες του, τη δυνατότητα ψηφοφορίας πάνω σε επίκαιρα θέματα τα οποία διατυπώνει με τη μορφή ερωτήσεων.

Οι απαντήσεις των ψηφοφόρων βοηθούν στην εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις θέσεις της κοινής γνώμης, σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που τίθεται για ψηφοφορία.

Tα αποτελέσματα των ψηφοφοριών σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ότι αντιπροσωπεύουν το σύνολο της κοινής γνώμης, αλλά ένα κομμάτι της, καθώς η συμμετοχή στις ψηφοφορίες είναι απολύτως ελεύθερη και προαιρετική για κάθε  αναγνώστη.

Η πρώτη ψηφοφορία αφορά την απόφαση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε δημοπρασία για την εκμίσθωση τριών αναψυκτηρίων του Βύρωνα (Αγία Τριάδα, Ανάληψη, Νέα Ελβετία) σε ιδιώτες. Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από κατοίκους αλλά και από παρατάξεις της αντιπολίτευσης που αντιτίθενται στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων χώρων.

Εσείς συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτή την απόφαση;

*Ενημέρωση: Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί.

[poll id=”2″]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

5 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Βιβή Παλούκη

Συμφωνώ με την πρόταση του δημάρχου για να αξιοποιηθούν επιτέλους αυτοί οι χώροι και να αναβαθμιστεί και ο δήμος μας όπως στο Αιγάλεω στο παλιό μπαρουτσδικο. Που έχει γίνει ένα πανέμορφο αναψυκτήριο

Ανώνυμος

Διαφωνών εντελώς με τη απόφαση του δημάρχουν, να μην ιδιωτικοιποιηθούν σε καμία περίπτωση. Οι ιδιώτες το μόνο που θα επιδιώξουν είναι το κέρδος όχι το δημόσιο συμφέρον

Kwtsos Kar

osoi lete aytes tis eksipnades gia idiotikopoihsh kai mpla mpla mpla…den perasate POTE mia volta ap th kathlleimenh lamphdona na deite ti paei na pei autodiaxeirhsh…alla vevaia mathame sto volema k sto ola etoima…akoma k ta dika mas merh na ta parei kapoios sto vwmo tou kerdous, gia to kalo ths geitonias kata t'alla….na enhmerwsw(xwris na symmetexw sth lamphdona, giati kapoioi ayto tha isxyristoun)pws ginontai dwrean mathimata gia paidia lukeiou, yparxei ping pong k exw dei arketes fores san perastikos, panw apo 10 paidia na paizoun…alla ola ayta gia sas den exoun kamia shmasia…akoma k o kafes ena eyrw exei….alla eseisa thelete mallon na plhrwnete frontisthria k 4 eyrw ton kafe….teleiws xazoi eiste h' tsirakia tou dhmarxou…den ekshghtai alliws….aaa k mia vasikh arxh…prin pareis theseis se kati, skepsou prwta….

Yia Fra

Θέλω να πω κάτι. Παρακολούθησα την ψηφοφορία από την αρχή. Για κάποιες μέρες ήταν ανενεργή για λόγους που δεν γνωρίζω. Τα αποτελέσματα που δείχνει αυτή τη στιγμή σε σχέση με την πραγματική κοινωνική δυναμική είναι η μέρα με τη νύχτα…Η χθεσινοβραδινή πορεία υπό βροχή το απέδειξε. Δεν θα πω λοιπόν περισσότερα. Σταματώ εδώ…Αν χρειαστεί όμως, θα επανέλθω.

Yia Fra