«Δώσε λίγο αίμα, σώζεις μια ζωή»

Πηγή: dimosbyrona.gr

Αυτό είναι το σύνθημα της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Σωτηρία», τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Αγ. Σοφίας και Καλλιπόλεως 54).

Ας υποστηρίξουμε όλοι αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας για να προσφέρουμε ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη.

Εξάλλου, κανείς μας δεν γνωρίζει πότε ο ίδιος ή κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο θα χρειαστεί αίμα. Ας μην περιμένουμε να έρθει εκείνη η στιγμή. «Ας υπολογίσουμε τη μεγάλη αξία να είναι κανείς εθελοντής αιμοδότης εγκαίρως και στην πράξη, δίνοντας 5 λεπτά από το σημαντικό χρόνο μας που θα σώσουν όμως την πολύτιμη ζωή μας. Γιατί ο τρόπος για να αξιολογήσουμε την ανθρωπιά είναι μόνο η καθημερινή προσφορά!», όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια