Όχι στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου προχωρούν από κοινού σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17, Αθήνα), την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, στις 11.00 π.μ., διεκδικώντας την άμεση επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας των Κέντρων Υγείας Βύρωνα και Καλυβίων, αντίστοιχα.

Οι δύο Δήμαρχοι ενώνουν δυνάμεις και καλούν τους αρμόδιους φορείς και συλλόγους αλλά και τους πολίτες να συνταχθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια και τον κοινό τους αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας, τα οποία αποδεδειγμένα επιτελούν σημαντικό έργο, εξυπηρετώντας καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και καλύπτοντας βασικές ανάγκες στον τομέα της πρόνοιας.

Στην περίπτωση του Δήμου Βύρωνα, μάλιστα, είναι γνωστές οι συνεχείς και επίμονες παρεμβάσεις τόσο της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά και των αρμόδιων αντιδημάρχων του, όσο και του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αλλά και συλλογικών φορέων και παρατάξεων της πόλης προς το Υπουργείο Υγείας για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας της πόλης, δεδομένης της διαρκούς καθυστέρησης από πλευράς του Υπουργείου στην τήρηση και υλοποίηση των δεσμεύσεών του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κεντρική Διοίκηση αφήνει τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να καθιστούν προβληματική τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας.

Για το λόγο αυτό, οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Σαρωνικού προχωρούν στη δυναμική διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματος για άμεση στελέχωση και κάλυψη των κενών, με στόχο την ομαλή λειτουργία των Κέντρων Υγείας και παράλληλα, την κατοχύρωση του δικαιώματος των πολιτών να διασφαλίσουν την κάλυψη των βασικών ιατρικών τους αναγκών, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Alexander Daglas

Μετα απο χρονια θα βλεπουν τα χαλια μας και θα γελανε τα εγγονια μας κι ο Μητσοτακης!!!!!!