Site icon Βύρωνας.gr

Στα “μαχαίρια” δήμαρχος και εργαζόμενοι

Ένταση σημειώθηκε κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των εργαζόμενων του Δήμου Βύρωνα.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να απαιτήσουν να μην πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για την πρόσληψη συμβούλου, ο οποίος θα κοστολογήσει τις υπηρεσίες του Δήμου και θα κοστίσει 73.800 ευρώ. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν παρενέβη ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο μέλος του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων, τον οποίο αποκάλεσε «χρυσαυγίτη» και τον κατηγόρησε ως υπεύθυνο για την κινητοποίηση των εργαζομένων.

Μετά το συμβάν η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση, μέλος της οποίας είναι ο κ. Παναγιωτόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την συμπεριφορά του δημάρχου σχολιάζοντας ότι θυμίζει την εποχή των «Κενταύρων» και των «Ρέιντζερ» της ΟΝΝΕΔ, της οποίας ο κ. Χαρδαλιάς υπήρξε στέλεχος.

Από την πλευρά του ο κ. Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο facebook εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των εργατοπατέρων, τραμπούκων όπως τους ονομάζει , που επιχειρούν να επιβιώσουν πολιτικά με αντιδημοκρατικές μεθόδους.

Πηγή εικόνας: dimotikosantilogos.gr

 

Exit mobile version