Εκδήλωση για Κέντρο Υγείας

Πηγή: politistikokentrovirona.blogspot.gr

Συζήτηση με στόχο την ουσιαστική και πλήρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βύρωνα με δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα, διοργανώνει το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα στη Λαμπηδόνα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 19:00.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Κάλεσμα για Κέντρο Υγείας

Η καταστροφική πολιτική του μνημονίου, διαλύει κάθε τομέα του κοινωνικού κράτους πρόνοιας και η Υγεία δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι συνέπειες από τη διάλυση της δημόσιας Υγείας είναι εξαιρετικά αρνητικές για τη ζωή όλων μας, με εξαίρεση τους πλούσιους. Δεν μπορούμε και δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να τη διαλύσει.

Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα κινδυνεύει ξανά με κλείσιμο. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την κρίσιμη υποδομή πρωτοβάθμιας Υγείας να σβήσει. Είναι καθήκον μας να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να οργανώσουμε την λειτουργία του, ώστε να καλύπτει δωρεάν και με πρώτιστα κοινωνικό χαρακτήρα τις ανάγκες της γειτονιάς μας.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αγωνιστικής διεκδίκησης απέναντι στο Υπουργείο Υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης διοργανώνουμε στη Λαμπηδόνα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 7 μμ, δημόσια συζήτησημε στόχο την ουσιαστική και πλήρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βύρωνα με δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα, βασιζόμενοι σε δικές μας δυνάμεις.

Η δημόσια δωρεάν Υγεία είναι δικαίωμα!!

Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα να λειτουργήσει ουσιαστικά για τις ανάγκες μας!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια