Συμμετοχή της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα σε εκδήλωση του Οικολογικού Εργαστηρίου Καισαριανής

Πηγή: prwtobouliabyrwna.blogspot.gr

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στο Δημαρχείο Καισαριανής, έγινε από το Οικολογικό Εργαστήριο Καισαριανής η παρουσίαση της εργασίας «Πράσινο Σαφάρι – Φωτογράφισε την Πραγματικότητα» και της έκθεσης φωτογραφίας που τη συνόδευε. Η εργασία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο διάστημα 18 – 25 Απριλίου 2012 στα πλαίσια του προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση», που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και συμμετείχαν σε αυτή νέοι από τη Ρουμανία, την Αγγλία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Εσθονία και την Ελλάδα. Σκοπός της, η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων πάνω στα οικολογικά προβλήματα των χωρών τους και της Ευρώπης γενικότερα.

Στην πρόσκληση του Εργαστηρίου, ανταποκρίθηκαν δύο μέλη της Πρωτοβουλίας πολιτών Βύρωνα για την διάσωση του Υμηττού, τα οποία έκαναν μια σύντομη παρουσίαση των στόχων και των δράσεών της Πρωτοβουλίας τα τελευταία χρόνια, αλλά και των προβλημάτων που εξακολουθούν να απειλούν τον Υμηττό και χρειάζονται την επαγρύπνηση και δραστηριοποίηση όλων μας. Παράλληλα, έγινε η προαναγγελία εκδήλωσης που θα διοργανώθεί από κοινού με το Οικολογικό Εργαστήριο, μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την κινητοποίηση για το «Πικ Νικ», και με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των κατοίκων του Βύρωνα και της Καισαριανής πάνω στα θέματα προστασίας του Υμηττού.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ADCua6tzGx4

Περισσότερες πληροφορίες για το Οικολογικό Εργαστήριο Καισαριανής και τη δράση του εδώ:
www.envirgroup.gr
portal.kessariani.gr
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001722673241

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια