Ο «William» επιστρέφει στον Βύρωνα μετά από 5 χρόνια

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με τη θεατρική παράσταση «Ποιος σκότωσε τον William» από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα, στη σκηνή του Θεάτρου «Άννα Συνοδινού», συνεχίζεται την Κυριακή 22 Ιουλίου το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πέντε χρονιά μετά και ύστερα από μια μεγάλη διαδρομή σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ο «William» επανέρχεται δριμύτερος στον Βύρωνα, όπου «γεννήθηκε» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Έχοντας δύο βραβεία στα μπαγκάζια του (Α’ γυναικείου ρόλου (Ιουλιέτα) και πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα) από το Φεστιβάλ Καρδίτσας, επιστρέφει στα παλιά του λημέρια ανανεωμένος.

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα, αποπειράται να ανεβάσει την τραγωδία του Ουίλιαμ Σέξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τραγικό, αφού ο θίασος αποτελείται από ερασιτέχνες με «καμένα εγκεφαλικά κύτταρα», ενώ η σκηνοθέτης που είναι η μόνη επαγγελματίας, κάνει διατριβή στο αλκοόλ για να…. τη βγάλει καθαρή.

Το κείμενο, η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι της Λίλιαν Δημητρακοπούλου, ενώ τις χορογραφίες επιμελείται ο Μάριος Μακρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ