Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση: Τα Σαββατοκύριακα οι κάδοι ξεχειλίζουν από τα σκουπίδια

Πηγή: aftodioikisi.gr

Για δυσμενείς αλλαγές στην υπηρεσία της καθαριότητας, που έχουν αρνητικά αποτελέσματα για τους πολίτες και για τους εργαζομένους, κατηγορεί το δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά η «Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση» των εργαζομένων στο δήμο, σημειώνοντας πως «εδώ και έξι μήνες ουσιαστικά έχει σταματήσει η περισυλλογή των απορριμμάτων και ο καθαρισμός της πόλης τα Σαββατοκύριακα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βύρωνα».

Όπως σημειώνει, «οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την αποχή τα Σαββατοκύριακα και απαιτούν από τη δημοτική Αρχή να συζητήσει μαζί τους -κάτι που μέχρι σήμερα αποφεύγει- τον τρόπο οργάνωσης της καθαριότητας ώστε η περισυλλογή να γίνεται όλη την εβδομάδα στο σύνολο της πόλης καθώς και τον τρόπο της υπερωριακής αμοιβής για αυτούς που θα εργάζονται».

«Για πολλά χρόνια η περισυλλογή στην πόλη γινόταν επτά ημέρες την εβδομάδα. Σήμερα πάμε πίσω ολοταχώς καθώς η δημοτική Αρχή επιδιώκει να περισυλλέγει απορρίμματα σε ένα μικρό μέρος της πόλης, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της τα σκουπίδια ξεχειλίζουν στους κάδους. Η πόλη παρουσιάζει μια εικόνα καθόλου συμπαθή στους πολίτες, οι οποίοι δεν ευθύνονται για αυτή την κατάσταση, αφού συνεχίζουν να πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά τέλη», προσθέτει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ