Καζαμίας 2012 από την εφημερίδα Διαδρομές

Τι πρόκειται να συμβεί το 2012 στον Βύρωνα; Όλες οι απορίες σας λύνονται για ακόμα μία χρονιά, με χιουμοριστική διάθεση, από τον Καζαμία της εφημερίδας Διαδρομές.

Ιανουάριος

Ο Χαρδαλιάς συνεχίζει τις συζητήσεις στις γειτονιές του Βύρωνα.
Τον Ιανουάριο θα επισκεφτεί όλες τις γειτονιές του Βύρωνα, συζητώντας τα σεξουαλικά προβλήματα των δημοτών.
Γάτος ο Δήμαρχος (τουλάχιστο αυτό πιστεύει) γνωρίζει και τη λαϊκή ρήση «να ‘μουν το Μάη γάιδαρος, τον Αύγουστο κριάρι, όλο το χρόνο κόκορας και γάτος το Γενάρη» , τι άλλο θα συζητούσε?
Κόνσουλας και Πάλμος αναζητούνται
Ο Κατωπόδης παρακολουθεί τις συζητήσεις του Δημάρχου και προσπαθεί να του βάλει δύσκολα προβλήματα – είναι εξ’ άλλου μαθηματικός – όπως το τι συμβολίζει το 69?
Ο Τζιωρτζώτης δηλώνει πως τα σεξουαλικά προβλήματα των δημοτών θα λυθούν στο Σοσιαλισμό και καταγγέλλει τον Κατωπόδη για οπορτουνισμό. (άντε τώρα εσύ καημένε δημότη να ανατρέχεις στις Λενινιστικές αρχές να βρεις τι σημαίνει οπορτουνισμός).

Φεβρουάριος

Ο Δήμαρχος εξαφανίζεται.
Λέγεται πως εθεάθει στο Κατμαντού αναζητώντας το συμβολισμό του 69 στον έρωτα.
Κόνσουλας και Πάλμος αναζητούνται
Ο Κατωπόδης ψάχνει το επόμενο ερώτημα, με στόχο να οδηγήσει το Χαρδαλιά σε μόνιμη εξαφάνιση.
Ο Τζιωρτζώτης δηλώνει πως η απάντηση στο ερώτημα του 69 θα δοθεί στο Σοσιαλισμό και καταγγέλλει τον Κατωπόδη για ρεφορμισμό. (άντε τώρα εσύ καημένε δημότη να ανατρέχεις στις Λενινιστικές αρχές να βρεις τι σημαίνει ρεφορμισμός).

Μάρτιος

Τι να πούμε για το μήνα που φέρνει το χειμώνα στην άνοιξη !!!
Ο Δήμαρχος τοποθετεί ξυλόσομπες στο Δημαρχείο. Λεφτά για πετρέλαια δεν υπάρχουν.
Κόνσουλας και Πάλμος αγνοούνται
Ο Κατωπόδης καταγγέλλει τον Χαρδαλιά διότι, όπως δηλώνει, φέρνει τα ξύλα από τον Υμηττό και διαμαρτύρεται διότι εξαφανίστηκαν από το Βύρωνα οι κορμοράνοι.
Ο Τζιωρτζώτης δηλώνει πως η λύση στο ενεργειακό ζήτημα θα δοθεί στο Σοσιαλισμό και καταγγέλλει τον Κατωπόδη για σεχταρισμό. (άντε τώρα εσύ καημένε δημότη να ανατρέχεις στις Λενινιστικές αρχές να βρεις τι σημαίνει σεχταρισμός).

Απρίλιος

Ο Χαρδαλιάς ανακοινώνει για μια ακόμη φορά την Βιοκλιματική Πράσινη Διαδρομή. (Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε στο αρχείο μας ποια φορά είναι διότι σταματήσαμε να μετράμε μετά την εκατοστή).
Κόνσουλας και Πάλμος εμφανίζονται (Απρίλιος είναι λέμε και κανένα ψεματάκι)
Ο Κατωπόδης προβλέπει σε δήλωσή του στον ΣΚΑΙ πως θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος (αλήθεια λέμε)
Ο Τζιωρτζώτης δεν καταγγέλλει κανέναν (είπαμε Απρίλης είναι λέμε και κανένα ψέμα)

Μάιος

Η Άνοιξη στο φόρτε της και τα παιδιά από το πολιτιστικό κέντρο στη Λαμπηδόνα, οργανώνουν συσσίτια αλληλεγγύης.
Κάποιοι λένε ότι εθεάθησαν εκεί και οι γνωστοί θεσμικοί παράγοντες, Τζιωρτζώτης, Κατωπόδης, Χαρδαλιάς, Πάλμος και Κόνσουλας. Εμείς στις διαδρομές δεν το πιστεύουμε και το θεωρούμε προβοκάτσια. (αυτό δεν χρειάζεται να το ψάξεις στις Λενινιστικές Αρχές αγαπητέ αναγνώστη. Ρώτα στην ασφάλεια, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και θα στο εξηγήσουν αμέσως)

Ιούνιος

Ακούγονται φήμες για πολιτικές εκλογές. (όπως καταλάβατε η κυβέρνηση Παπαδήμου παραμένει προσωρινή)
Ο Χαρδαλιάς εμφανίζεται ανανεωμένος, δίνει συνέντευξη τύπου στον ΣΚΑΙ, με πολλά υπονοούμενα και τα τηλέφωνα των Βυρωνιωτών γεμίζουν MMS και SMS με την εικόνα του Δημάρχου. Αυτό οδηγεί τον συντάκτη μας Β. Πάγκαλο να του δώσει το παρατσούκλι ο ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ MMS.
Κόνσουλας και Πάλμος αγνοούνται
Ο Κατωπόδης δηλώνει πως τα χωρίς ουσία, επικοινωνιακά τρικ του Δημάρχου, δεν πείθουν πια κανέναν και πως η Στάση… της Στάσης… την Σταση…ω Στάση…
Ο Τζιωρτζώτης καταγγέλλει τον Κατωπόδη για ρεβιζιονισμό. (άντε τώρα εσύ καημένε δημότη να ανατρέχεις στις Λενινιστικές αρχές να βρεις τι σημαίνει ρεβιζιονισμός).

Ιούλιος

Ζέστες πολλές…
Ο Χαρδαλιάς για να μειώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κλείνει τα air condition στο Δημαρχείο και δηλώνει πως έχει έτοιμους ειδικούς αεραγωγούς που θα φέρνουν δροσερό αέρα στο Δημαρχείο, από τον Υμηττό.
Κόνσουλας και Πάλμος αγνοούνται
Ο Κατωπόδης δηλώνει στις ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ πως ο αέρας του Χαρδαλιά δεν θα είναι δροσερός αλλά ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ (σε διευκρινιστική ερώτησή μας απάντησε πως ο Χαρδαλιάς, δεν πρόκειται να φέρει αέρα από τον Υμηττό, αλλά από τον Κοπανά).
Ο Τζιωρτζώτης δηλώνει τα προβλήματα του αέρα τα δημιουργεί ο καπιταλισμός και θα λυθούν στο Σοσιαλισμό, παράλληλα καταγγέλλει τον Κατωπόδη και το Χαρδαλιά για νεποτισμό. (άντε τώρα εσύ καημένε δημότη να ανατρέχεις στις Λενινιστικές αρχές να βρεις τι σημαίνει νεποτισμός).

Αύγουστος

Οι Θεσμικοί φεύγουν για διακοπές
Ο Χαρδαλιάς πηγαίνει στη Μύκονο. Η παγκόσμια οικονομική κρίση επηρέασε και τους παραδοσιακούς οπαδούς του νησιού, με αποτέλεσμα στη Μύκονο να πηγαίνουν πλέον μόνο οι πολιτικοί.
Κόνσουλας και Πάλμος κάνουν διακοπές από την αρχή της χρονιάς.
Ο Κατωπόδης, κλασσικά, κάνει διακοπές στο Μεγανήσι. Ευκαιρία γι’ αυτόν να συναντήσει και τους ψηφοφόρους του. (Ας μη ξεχνάμε πως τον έχουν ψηφίσει, όλοι οι Μεγανησιώτες του Βύρωνα)
Ο Τζιωρτζώτης κάνει διακοπές στην Αίγυπτο σε camping των ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ και καταγγέλλει το Χριστιανισμό (ε μη το ψάξεις κι αυτό στις Λενινιστικές Αρχές αγαπητέ αναγνώστη, πρόκειται για το γνωστό δόγμα που σε κατατάσσουν μόλις γεννηθείς χωρίς να σε ρωτήσουν).

Σεπτέμβριος

Όλοι επιστρέφουν, εκτός φυσικά από τον Κόνσουλα και το Πάλμο, αλλά δεν αλλάζει τίποτα.
Μόνο η εφημερίδα ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ αλλάζει. Κυκλοφορεί σε 48 έγχρωμες σελίδες ,με εξώφυλλο τον Ντόναλντ Ντακ και με νέα συντακτική σύνθεση.
Ο λόγος απλός Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να βρούνε νέους συντάκτες αναγκάστηκαν και έκαναν μέλη της συντακτικής ομάδας τα εγγόνια τους.

Οκτώβριος

Η χώρα βρίσκεται μια ανάσα από την οικονομική καταστροφή.
Η Τρόικα εκβιάζει – όπως κάνει πάντα – για την επόμενη δόση του δανείου (μη ρωτήσετε σε ποια δόση βρισκόμαστε πια).
Στις νέες απαιτήσεις της περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  1. Ο Χαρδαλιάς να γίνει Πρωθυπουργός στη θέση του Παπαδήμου. (Θυμηθείτε τα υπονοούμενα του Ιούνη) Το σκεπτικό απλό. Αφού έσωσε το Βύρωνα κι από Κόκκινο Δήμο τον έκανε Πορτοκαλί (οικονομικά εννοούμε), είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την Ελλάδα.
  2. Να εμφανιστούν επιτέλους οι Κύριοι Κόνσουλας και Πάλμος.
  3. Η Δημοτική Σύμβουλος της ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ, Ελένη Βασιλοπούλου, να συμμετάσχει ως Υπουργός Πολιτισμού, στη νέα Κυβέρνηση.
  4. Ο Τζιωρτζώτης να αναλάβει εκπρόσωπος τύπου. Είναι ο μόνος που μιλώντας αποδεικνύει την αξία της σιωπής.

Νοέμβριος

Ο Χαρδαλιάς παραιτείται από Δήμαρχος και αναλαμβάνει Πρωθυπουργός, με υπουργό Πολιτισμού την Κα Βασιλοπούλου και Κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κο Τζιωρτζώτη, ο οποίος καταγγέλλει την Μέρκελ, τον Σαρκοζί, τον Χαρδαλιά και τον Κατωπόδη ως αμετανόητους ιντριγκαδόρους (άντε τώρα εσύ καημένε δημότη να ανατρέχεις στις Λενινιστικές αρχές να βρεις τι σημαίνει ιντριγκαδόρος).
Κόνσουλας και Πάλμος αγνοούνται
Η Τρόικα αναγκάστηκε να αποσύρει τον δεύτερο όρο, αντιλαμβανόμενη ότι οι Κύριοι Κόνσουλας και Πάλμος αποκλείεται να εμφανιστούν.

Δεκέμβριος

Ο Κύριος Πάλμος συνεχίζει να αγνοείται.
Ο Κος Κόνσουλας εμφανίζεται και δηλώνει πως είχε απαχθεί από κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ισχυρίζεται επίσης πως, αφού δεν κατάφερε να γίνει Δήμαρχος δικαιούται να γίνει έστω Υπουργός. (πρέπει να είναι ο μοναδικός Έλληνας που θέλει να γίνει υπουργός αυτό τον καιρό).
Οι Χαρδαλιάς και Τζιωρτζώτης είναι κυβερνητικά στελέχη και δεν αποτελούν θεσμικούς παράγοντες του Βύρωνα πλέον συνεπώς δεν απασχολούν πια τον Καζαμία μας.
Ο Κατωπόδης αναλαμβάνει Δήμαρχος Βύρωνα στη θέση του Χαρδαλιά, -θυμηθείτε τις δηλώσεις του τον Απρίλη – με τη στήριξη όλων των παρατάξεων, εκτός από αυτή του Κυρίου Πάλμου.
Η εφημερίδα ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ κλείνει τον κύκλο της και αναλαμβάνουν τα εγγόνια της τέως εκδοτικής ομάδας.
Κυκλοφορεί με εορταστικό πασχαλινό εξώφυλλο, όπου στη θέση του αρνιού σουβλίζεται ο αρχισυντάκτης της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια