Site icon Βύρωνας.gr

Από την Καισαριανή στον Βύρωνα και την Ηλιούπολη… με μία ορθοπεταλιά

«Ποδηλατοβόλτα» -8 χιλιομέτρων- συνδιοργανώνουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου οι Δήμοι Καισαριανής, Βύρωνα και Ηλιούπολης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ειδική Γραμματεία Διατροφής & Άθλησης).

Στο πλαίσιο αυτό, οι τρεις Δήμαρχοι κ.κ. Αντώνης Καμπάκας, Νίκος Χαρδαλιάς, Βασίλης Βαλασόπουλος διοργανώνουν Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου και Πρωτόπαππα), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Κ. Κονδύλης».

Η βόλτα με ποδήλατο θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί από την είσοδο της Πανεπιστημιούπολης στην Καισαριανή (επί της οδού Ούλωφ Πάλμε), θα διασχίσει τον Βύρωνα και θα καταλήξει στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηλιούπολη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, προκειμένου η χρήση του ποδηλάτου να ενταχθεί ακόμα περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή. Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Το ποδήλατο στη ζωή μας» που αποσκοπεί στην προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου, μέσου μετακίνησης φιλικού προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Exit mobile version