«Ενισχύω τον Βύρωνα» – Μια δράση που αφορά όλους μας

Το Βύρωνας.gr αντιλαμβανόμενο τη δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας μας ξεκινάει μια προσπάθεια στήριξης της τοπικής αγοράς και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της δράσης «Ενισχύω τον Βύρωνα», που στόχο έχει το όφελος του καταναλωτή αλλά και την ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων του Βύρωνα.

Σκοπός μας είναι με τη δική σας συμβολή να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων, προσελκύοντας το καταναλωτικό κοινό με μηνιαίες προσφορές, βοηθώντας έτσι τον δημότη να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις του.

Όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε τα οφέλη που έχει η στήριξη της τοπικής αγοράς και πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε την κρίση.

Η δράση «Ενισχύω τον Βύρωνα» είναι ανοιχτή σε όποια τοπική επιχείρηση θέλει να συμμετέχει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή οικονομική συναλλαγή για προβολή. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα καταχώρησης της προσφοράς σας, που θα βρείτε εδώ, και εμείς θα την αναρτήσουμε στη σελίδα μας.

Ενημέρωση: Η δράση «Ενισχύω τον Βύρωνα» αντικαταστάθηκε από την εκστρατεία «Ζω στο Βύρωνα! Ψωνίζω στο Βύρωνα!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ