Το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Κοτζαρίδη

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν συγγενείς, φίλοι και πλήθος συντρόφων τον άτυχο Βυρωνιώτη διαδηλωτή, Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια της Πέμπτης 20/10.

22 Οκτωβρίου 2011
Ένα λεπτό ανάγνωσης
56 Views
kideia dimitris vironas

Με συνθήματα και χειροκροτήματα είπαν το τελευταίο αντίο σήμερα φίλοι, γνωστοί και σύντροφοι στον άτυχο Βυρωνιώτη διαδηλωτή, Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Η κηδεία του 53χρονου οικοδόμου πραγματοποιήθηκε στις 12:30 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Βύρωνα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα.

Από νωρίς στο νεκροταφείο βρέθηκε πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο οικοδόμο.

Στην κηδεία  βρέθηκε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, καθώς και σύσσωμο το ΠΑΜΕ μιας και ο ίδιος ήταν συνδικαλιστής του και γραμματέας του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Βύρωνα.

Στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, το ΠΑΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Ένωση Οικοδόμων, η ΚΝΕ, ο Ριζοσπάστης, αλλά και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

 

Προσθέστε το Βύρωνας.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα τελευταία νέα για τον Βύρωνα
Exit mobile version