Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα: “Η Λαμπηδόνα δε θα γίνει ιδιωτική καφετέρια”

Πηγή: politistikokentrovirona.blogspot.com

Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, με ανακοίνωση του, κατηγορεί τον δήμαρχο Βύρωνα οτι “βάζει λουκέτο στη Λαμπηδόνα και απωθεί τον κόσμο του Βύρωνα που παίρνει τη ζωή στα χέρια του” και καλεί τους πολίτες σε κινητοποιήσεις, την Κυριακή 30/10 στον εξωτερικό χώρο της Λαμπηδόνας και τη Δευτέρα 31/10 στο δημαρχείο του Βύρωνα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Λαμπηδόνα σε κίνδυνο!

8η Οκτωβρίου… Σε όλη την Ελλάδα, ο  λαός δήλωσε με κάθε τρόπο το δικό του «ΌΧΙ» απέναντι στη βάρβαρη λεηλασία που δέχεται.
Την ίδια μέρα… Ο δήμαρχος του Βύρωνα δήλωνε θεωρητικά ότι ήρθε η ώρα να αντισταθούμε  και να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας ενώ μας καλούσε σε μια νέα λαϊκή εξουσία. Πρακτικά, όμως, προτού καν ολοκληρωθεί η παρέλαση, έστελνε τη δημοτική αστυνομία να παραβιάσει την ανοιχτή Λαμπηδόνα που εδώ και δύο εβδομάδες έχει μεταμορφωθεί σε κυψέλη νέων κοινωνικών σχέσεων και πολιτισμού.Ξεκάθαρα, λοιπόν, δείχνει τη θέση του υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων. Βάζει λουκέτο στη Λαμπηδόνα και απωθεί τον κόσμο του Βύρωνα που… παίρνει τη ζωή στα χέρια του!

Τις επόμενες μέρες, διεκδικούμε να μείνει η Λαμπηδόνα χώρος κοινωνικής αλληλεγγύης, ελεύθερης συνεύρεσης και δημιουργίας.
Για τον λόγο αυτόν, βρισκόμαστε όλοι:

  • Την Κυριακή, 6μμ, στη συνέλευση στον εξωτερικό χώρο της Λαμπηδόνας για τον συντονισμό των δράσεών μας
  • Τη Δευτέρα, 3μμ, στο δημαρχείο του Βύρωνα προκειμένου να παρέμβουμε στο δημοτικό συμβούλιο για το ζήτημα της Λαμπηδόνας απέναντι στη δημοτική αρχή των χαρατσιών, των ιδιωτικοποιήσεων και των εργολάβων.

Η Λαμπηδόνα  δε θα γίνει ιδιωτική καφετέρια…
Ανήκει στην κοινωνία  και θα μείνει ανοιχτή από αυτήν γι’ αυτήν!
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια