Site icon Βύρωνας.gr

Τον Ιούνιο ο δημόσιος Απολογισμός της Δημοτικής Αρχής

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του δημάρχου απαντώντας στην επιστολή που απέστειλε ο “Χώρος Αναζήτησης και διαλόγου Βύρωνα”, με την οποία καλεί τον Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά να προχωρήσει σε διενέργεια δημόσιου απολογισμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ήδη από το Φεβρουάριο έχει ανακοινωθεί η διενέργεια Δημόσιου Απολογισμού από τον Δήμαρχο και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα (www.dimosbyrona.gr/article.php?id=2414).

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Βύρωνας, 30 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ραντεβού τον Ιούνιο!
Από το Φεβρουάριο έχει ανακοινωθεί η διενέργεια Δημόσιου Απολογισμού από τον Δήμαρχο!

Είτε από έλλειψη ενημέρωσης είτε μέσα από κίνητρα επικοινωνιακού εντυπωσιασμού οι γνωστοί-άγνωστοι φίλοι του Χώρου Αναζήτησης και Διαλόγου του Δήμου μας προχώρησαν στην έκδοση αφίσας και αποστολή ανοιχτής επιστολής στον Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά για τη διενέργεια δημόσιου απολογισμού τρεις μήνες μετά (!) από την επίσημη ανακοίνωση διενέργειας αυτού από τον ίδιο τον Δήμαρχο, αλλά και τη σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου μας!

Παρ’ όλα αυτά, χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον τους που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι πραγματικό και δεν κρύβει μικροπολιτικές προσεγγίσεις και τους παραπέμπουμε στην από 22 Φεβρουαρίου 2011 ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου μας (www.dimosbyrona.gr/article.php?id=2414).

Στην εν λόγω ανάρτηση φιλοξενείται η απόφαση (πρακτικό 7/2011) της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου μας σχετικά με τη διενέργεια ειδικής συνεδρίασης του ΔΣ τον Ιούνιο του 2011, με θέμα τον Δημόσιο Απολογισμό της Δημοτικής Αρχής!

Ας κάνουν, λοιπόν, υπομονή όλοι οι αγωνιούντες περί των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής και σε λίγες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν όλες τις απορίες τους από τον Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος ούτε να κρύψει κάτι έχει, αλλά ούτε να κρυφτεί από οτιδήποτε και οποιονδήποτε.

Ας προετοιμαστούν όλοι, λοιπόν, για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την πορεία του Δήμου μας και να είναι άπαντες σίγουροι ότι η Δημοτική Αρχή ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία για τη χώρα μας και διαρθρωτικά μεταβατική για την πόλη μας (λόγω Καλλικράτη), έχει απαντήσεις και σχέδιο για την πόλη -σχέδιο που εμπιστεύονται εδώ και τρεις 4ετίες οι πολίτες του Βύρωνα, πέρα από μικροκομματικές λογικές και ψευτοδιλήμματα του χθες, πέρα από ιδεοληπτικές και ανούσιες αναζητήσεις και προσεγγίσεις.

Ραντεβού τον Ιούνιο, λοιπόν!

Τζίνα Αρβανίτη
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Εκπρόσωπος Τύπου Δημάρχου

Exit mobile version