Εργαστήριo δασοπροστασίας για εθελοντικές ομάδες στο Βύρωνα

Το WWF Ελλάς μέσω του προγράμματος του «Το Μέλλον των Δασών» έχει ήδη προβεί σε διάφορες δράσεις ενίσχυσης του έργου εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας – δασοπυρόσβεσης και γενικά βελτίωσης του πλαισίου δασοπροστασίας και εθελοντισμού στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων και σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας, Δασοπυρόσβεσης διοργανώνει εργαστήριο με αντικείμενο τις δασικές πυρκαγιές και την δασοπυρόσβεση. Θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/3/2010 και ώρες 09.00-15.00 στην αίθουσα του Θεάτρου «Λουίζα», Νέας Ελβετίας και Σεβαστείας στον Βύρωνα Αττικής.

Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει ενδεικτικά παρουσιάσεις για τα εξής αντικείμενα: πρόληψη δασικών πυρκαγιών, συμπεριφορά δασικών πυρκαγιών, ασφάλεια κατά την διάρκεια των δασικών πυρκαγιών κτλ. Τις παρουσιάσεις θα κάνει ο Δρ. Γαβριήλ Ξανθόπουλος δασολόγος – ειδικός σε δασικές πυρκαγιές του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων (ΕΘΙΑΓΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ. 210-3311988 (εσωτ. 129), 6982471723 και στο [email protected].

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια