Τι άλλο «επιτάσσει» ο επαγγελματικός αθλητισμός

Πηγή: Α.Ο. Καρέα

Ακούσαμε αρκετά για τον επαγγελματικό αθλητισμό και νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά .

Να ασχοληθούν όσοι ξέρουν τα του επαγγελματικού αθλητισμού καλά, μόνο με αυτόν και όχι να επεκτείνουν  τις επαγγελματικές προσωπικές φιλοδοξίες τους στα  παιδιά!

Δεν θέλουμε υποδείξεις για το τι επιστάσσει ο επαγγελματικός αθλητισμός , ξέρουμε πολύ καλά αλλά δεν είναι στις επιλογές μας…

Επιτάσσει:

Σκληρή επαγγελματική ζωή προσαρμοσμένη στη νίκη , στο αποτέλεσμα και μόνον!! Επιτάσσει συμβόλαια και κεφάλαια ,Aθλητικό Marketing, Αθλητικό Μanagement,εργομετρήσεις , διατροφικά συμπληρώματα , αγνά… ή όχι ,για να ανταπεξέλθει ο οργανισμός στην υπερπροσπάθεια που δεν έχει σχεδον καμία αξία αν δεν έρθει το στοχευμένο αναμενόμενο αποτέλεσμα…

και ΚΑΘΟΛΟΥ:

Αγνή χαρά,ικανοποίηση παιχνιδιού, την απλή διαδκέδαση της ήττας γιατί είναι ένα μόνο παιχνίδι…και όχι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας!

Γιατί στα παιδιά επενδύουμε στην προσπάθεια και όχι πάντα το αποτέλεσμα .

Το αποτέλεσμα με την εμπιστοσύνη και την σταθερή εργασία μαζί τους θα έρθει αργότερα…,θα έρθει όταν η προσπάθεια γίνει συστηματιή, επαναλαμβανόμενη , περιλαμβάνει πείσμα, πάθος, δουλειά , αναγνώριση ,ικανοποίηση κ.α.

Σημαντικό για την μετέπειτα ζωή τους θέλουμε να μάθουν τα παιδιά μας πρώτα από όλα τις προτεραιότητες .

Υγεία ,ψυχική ισσοροπία ,το χαμόγελο για απλά πράγματα, το ενδιαφέρον και η αγάπη που παίρνουμε και που παρέχουμε εύκολα χωρίς ιδιαίτερα ανταλάγματα, η συμμετοχή , η ομάδα , το εμείς και όχι εγώ, η ισσοροπία μεταξύ υποχρέωσης και απαίτησης!

Μακρυά από τα Παιδιά ο επαγγελματικός αθλητισμός  οι αρχες του  και γενικότερα η φιλοσοφία του!!!

…Πρώτα τα υποστηρίζουμε με πολύ δουλειά . τα εκπαιδεύουμε , τα ισσοροπούμε , τα οπλίζουμε με ικανότητες και δεξιότητες , με εμπιστοσύνη , με πολλά μπράβο και ανταπόδοση στην προσπάθεια τους , με συχνές απλές αλλά αναγκαίες  γιορτές  ικανοποίησης για αυτά όποτε μας δίνεται η δυνατότητα να τα κάνουμε να νιώσουν σπουδαία…

…Και μετά ,πολύ λίγα , «κάποια» από το σύνολο των παιδιών με τα οποία ασχοληθήκαμε μαζί τους στα βασικά για αρκετά χρόνια , θα «αποπειραθούν» να κάνουν επαγγελματικό αθλητισμό.

Τα πολλά όμως δηλαδή όλα τα υπόλοιπα παιδιά ,θα έχουν κερδίσει τόσα πολλά εφόδια που θα μπορούν να γίνουν καλοί επαγγελματίες σε οτιδήποτε διαλέξουν , καλοί επιστήμονες, καλοί άνθρωποι, καλοί γονείς …

Πολύ απλά , έτσι συμβάλουμε αθόρυβα , σταθερά και πολύτιμα στην οικογένεια και την κοινωνία !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ
Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος !
Αδιαπραγμάτευτος στόχος!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια