Το «Ενημερωτικό Δελτίο του Α.Ο. Καρέα» είναι και πάλι εδώ

Πηγή: Α.Ο. Καρέα

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του «Ενημερωτικού Δελτίου του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ» μετά από μια πολύμηνη απουσία. Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου:

Το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2009 ξεκινήσαμε με το «Ενημερωτικό Δελτίο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ» μία προσπάθεια ενημέρωσης των φίλων και των μελών του Σωματείου μας, συμπληρωματική με τον διαδικτυακό μας τόπο (www.aokarea.gr), παρουσιάζοντας σε έντυπη και ψηφιακή μορφή θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες των τμημάτων μας υποδομής (Ακαδημιών), την πορεία των αγωνιστικών τμημάτων, τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, τις εκδηλώσεις και την εν γένει λειτουργία του Συλλόγου μας. Τα πρώτα τέσσερα (4) τεύχη βρήκαν θετική ανταπόκριση και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε ότι, έστω και μετά από μια πολύμηνη απουσία και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην προσπάθεια μας αυτή, έπρεπε να προχωρήσουμε στην επανέκδοσή του.

Μέχρι και το προηγούμενο τεύχος (4ο) η έκδοση του «Ενημερωτικού  Δελτίου» περιοριζόταν σε ένα τετρασέλιδο, στο οποίο προσπαθούσαμε να προβάλλουμε περιεκτικά όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα, χωρίς αυτό να είναι πάντοτε εφικτό και πρόσφορο. Με αφορμή όμως και την τρέχουσα επικαιρότητα για τα θέματα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ, κρίθηκε σκόπιμο το «Ενημερωτικό Δελτίο» να αυξήσει την ύλη του σε οκτώ (8) σελίδες και να γίνουν κάποιες απαραίτητες μεταβολές έστω και μικρής κλίμακας στη μορφή και τη δομή του εντύπου.

Στο 5ο Τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ, το οποίο είναι διαθέσιμο για ανάγνωση ή «κατέβασμα» (downloading) σε ψηφιακή μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://issuu.com/aokarea/docs/a.o.karea-newsletter5-noe.-dec.2010 μεταξύ άλλων, μπορείτε να διαβάσετε για:

  • Το νέο τμήμα TAE KWON DO του Σωματείου μας.
  • Το θετικό ξεκίνημα της ομάδας μας Basketball στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών Ε.Σ.Κ.Α.
  • Τις νέες διακρίσεις των αθλητών μας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
  • Την ομάδα μας Πετοσφαίρισης (Volleyball) Γυναικών.
  • Την πορεία της ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των Βετεράνων του Α.Ο. ΚΑΡΕΑ.

Τα τεύχη του «Ενημερωτικού Δελτίου του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ», αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σε μορφή ψηφιακού αρχείου (.pdf), στα μέλη και τους φίλους του Σωματείου και βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή με ελεύθερη πρόσβαση στην ιστοσελίδα: http://issuu.com/aokarea.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια