Λειτουργία του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «ΠΝΟΗ» στο Βύρωνα

Πηγή: elamazi.gr

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία του, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά (προ-)σχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μάθησης ή σχολικής ένταξης. Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από μια διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας: ψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό, λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή.

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» ανήκει στο κοινωνικό μη- κερδοσκοπικό φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων – ΕΔΡΑ», ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας από το 2001.

Στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» παρέχονται (με την κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων) υπηρεσίες όπως, αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική γονέων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των γονέων!

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στεγάζεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου επί της οδού Φλέμινγκ 68 στο Δήμο Βύρωνα και λειτουργεί καθημερινά από 9:30 πμ. έως 20:30 μμ.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο / Φαξ: 210-76 50 882
Email: [email protected]
URL: www.edra-coop.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια