Καληνύχτα κύριε εισαγγελέα…

Στο φετινό φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα έχω παρευβρεθεί σε 3 συναυλίες μέχρι στιγμής. Του Σωκράτη Μάλαμα, του Σπύρου Γραμμένου και του Παύλου Παυλίδη. Και στις τρεις το πρόγραμμα έκλεισε με σχόλια για τον περιβόητο εισαγγελέα γείτονα που κάνει μηνύσεις και τον αυστηρό κανονισμό που έχει το Θεάτρο Βράχων, ο οποίος επιβάλλει να τελειώνει κάθε παράσταση το πολύ 00:00.

Ο Σωκράτης Μάλαμας από την αρχή της συναυλίας του είχε ενημερώσει τους παρευρισκόμενους ότι  θα παίξει όσα τραγούδια προλάβει, χωρίς να κάνει διάλειμμα λόγω του κανονισμού του Θεάτρου.

Ο Σπύρος Γραμμένος σχολίασε με ειρωνικό ύφος  “Οι κύριοι που χτίσανε παράνομα τα σπίτια τους πάνω στα βράχια κάνουν τώρα μηνύσεις επειδή δεν τους αφήνουμε να κοιμηθούν”.

“Άλλα 2 τραγούδια το πολύ γιατί πρέπει να κοιμηθεί και ο κύριος εισαγγελέας” είπε στο κοινό ο Πάυλος Παυλίδης και τα αφιέρωσε σε εκείνον δείχνοντας τα σπίτια επάνω στα βράχια.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο κύριος εισαγγελέας και πως μπορεί να εκμεταλλεύεται την θέση του σε βάρος της τέχνης και του πολιτισμού;

Ενημέρωση: Σχετικά με το θέμα μας ενημέρωσε η αναγνώστρια Ρούλα το σχόλιο της οποίας μπορείτε  να διαβάσετε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ