Γράμμα στον κ.Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή και την παραθέτουμε αυτούσια:

“Αγαπητέ κ .Δήμαρχε,

Είμαι μια πολίτης του Δήμου Βύρωνα που τυγχάνει να είμαι και γονιός καθώς και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σ. Βύρωνα. Πιστέψτε με ότι ποτέ ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με κόμματα ούτε πρόσκειμαι φανατικά σε κάποια από τις αντίπαλες για εσάς παρατάξεις. Αυτό το αναφέρω για να καταλάβετε πως δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να σας βλάψω κομματικά και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου την οποία εσείς διανύετε.

Γράφω όμως αυτή την επιστολή γιατί πραγματικά νιώθω εξαπατημένη. Σας άκουσα η ίδια να υπόσχεστε τον περασμένο Ιανουάριο(πράγματι πολύ πειστικά για εμάς τους αδαείς και με μεγάλη μαεστρία) πως θα φροντίσετε να αλλαχθούν τα κουφώματα του παλιού κτιρίου του σχολείου μας και πως θα διαμορφώσετε τον αύλειο χώρο του. Μάλιστα, επειδή οι εργασίες είναι αρκετές , θεωρήσαμε ότι εντός των καλοκαιρινών μηνών θα ξεκινούσατε κάποιες από αυτές.

Ο Ιούλιος φτάνει σχεδόν στη μέση του και κανείς μας ως τώρα δεν έχει δει εργάτες στο σχολείο για να ξεκινήσει επιτέλους η αναμόρφωση και συντήρηση του άθλιου πλέον κτιρίου και του επικίνδυνου για τους μικρούς μαθητές αύλειου χώρου του. Υποτίθεται ότι την 1η Σεπτέμβρη πρέπει το “καινούργιο” σχολείο να παραδοθεί γιατί θα ξεκινήσουν τα μαθήματα και δεν θα μπορούν για εύλογους λόγους να γίνουν τότε όλες αυτές οι εργασίες.

Με έκπληξη βέβαια όλοι εμείς οι Βυρωνιώτες είδαμε να στήνετε σε πολύ λίγο χρόνο ένα τεράστιο , ωραιότατο εκλογικό σας κέντρο, υπερπολυτελές και μοντέρνο με θεόρατες ταπετσαρίες από εκλογικούς σας πανηγυρισμούς σε κεντρικό σημείο της πόλης μας.

Αναρωτιέμαι γιατί αυτό σας ήταν τόσο εύκολο, ενώ το να επισκευάσετε όπως έχετε υποχρέωση και όπως υποσχεθήκατε το σχολείο των παιδιών μας είναι ακατόρθωτο.

Λυπάμαι γιατί πίστεψα στα λόγια σας όταν επισκεφθήκατε το σχολείο μας και δεσμευτήκατε μπροστά σε τόσους γονείς για αυτό.

Δεν φαντάζομαι με αυτή σας τη στάση στον αγιασμό του Σεπτέμβρη να ζητήσετε με την παρουσία σας και την ψήφο μας ;

Περιμένω με περιέργεια την αντίδρασή σας σε αυτή μου την επιστολή.

Ευχαριστώ

Αγγελική Τσιόγκα

Γονέας δύο παιδιών και απλός πολίτης του Βύρωνα”

Ενημέρωση: Διαβάστε την απάντηση του δημάρχου κ.Νίκου Χαρδαλιά εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ