Χάλκινο μετάλλιο για τον Α.Ο. Καρέα

Πηγή: A.O. Καρέα

Πριν από τρία χρόνια δείχνουμε εμπιστοσύνη σε ένα προπονητή που είχε μέσα του το παιδί, τον αθλητή και τον δάσκαλο, με μεράκι για να δημιουργήσει στην περιοχή του, τον Γεβόντ Χανεγιάν.

Στο τμήμα συμβάλει σημαντικά  με τη  συμμετοχή του  σαν Αρχηγός Τμήματος ο καταλληλότερος άνθρωπος από την διοίκηση , ο σημερινός  Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Καρέα, Θοδωρής Ράμμος έχοντας  πολλαπλούς ρόλους, γονέας, παλιός αθλητής, παιδίατρος.

Ο Γιεβόντ μαζεύει καμιά εικοσαριά παιδάκια ηλικίας 6-7 ετών και τα κάνει να αγαπήσουν τον αθλητισμό .

Μέρα με την μέρα δουλεύουν όλο και με μεγαλύτερη όρεξη και ενδιαφέρον  πείθοντας   όλο και περισσότερους ότι αξίζει σε αυτά τα παιδιά να  δώσεις χώρο , χρόνο και ενδιαφέρον, αρκεί να μην βιάζεσαι και να περιμένεις…

Τα κάνεις να πιστέψουν στο μέλλον και να ξεπεράσουν τη στεναχώρια  του να  χάνουν συχνά  ή να πέφτουν κατηγορίες επειδή επιλέγουμε αυτά τα παιδιά να είναι και η κύρια ομάδα μας  και στα πρωταθλήματα κατηγοριών της ομοσπονδίας . Δεν είναι καθόλου εύκολο, όταν αγωνίζοντε με 30χρονους και 40χρονους στο πρωτάθλημα σήμερα ,επειδή οι στόχοι μας είναι το αύριο και αυτό υποστηρίζουμε σε όλες μας τις ενέργειες …είπαμε  …«δεν βιαζόμαστε»  !

Κάθε μέρα στηρίζεις την πιό σοβαρή αθλητική επένδυσηπου είναι τα μικρά παιδιά με σοβαρότητα και ευθύνη, κάνουν πάνω από τρις ώρες προπόνηση την ημέρα , προετοιμάζοντε αθόρυβα  , τα μαθαίνεις να είναι εργατικά, συνεπή στις υποχρεώσεις τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να πιστεύουν στο καλό αποτέλεσμα που δεν θα είναι μακριά αρκεί να συνεχίζουν την προσπάθεια.

«…και σήμερα  ήρθε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παμπαίδων 2010, στον Καρέα».

Χρήστος Αθανασόπουλος – Γιάννης Ράμμος – Νίκος Βλαχάκης, οι Χάλκινοι Πανελληνιονίκες Παμπαίδες 2010 του Αθλητικού Ομίλου Καρέα υπό την καθοδήγηση του Γεβόντ Χανεγιάν.

Τα αστέρια του Γεβόντ κατάφεραν αυτή την τόσο σημαντική επιτυχία αγωνιζόμενα με παιδιά έως και δύο χρόνια μεγαλύτερα τους με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία στο άθλημα.

«Χρήστο,  Γιάννη και Νίκο σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα  που φέρατε».

«Αξίζετε  το ενδιαφέρον , το χειροκρότημα και την προσοχή μας για τα επόμενα βήματα σας , σας το υποσχόμαστε»

Συγχαρητήρια με πολύ συγκίνηση από όλους .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο Επίκεντρο του Ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια