Φεστιβάλ Βύρωνα 2010: Όλα όσα πρόκειται να δούμε

Για ακόμα μια χρονιά το καθιερωμένο πλέον Φεστιβάλ Βύρωνα «Στη σκιά των βράχων», το οποίο μετράει 22 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα, θα πραγματοποιηθεί από τις 7 Ιουνίου έως τις 4 Αυγούστου στο Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη.

Οι διοργανωτές μέσα από μια πληθώρα αξιόλογων μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων καταφέρνουν να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του θεσμού. Καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού αλλά και του διεθνούς στερεώματος στηρίζουν για ακόμα μια χρονιά το φεστιβάλ με την συμμετοχή τους.

Τι πρόκειται να δούμε;

Πρεμιέρα για το φεστιβάλ θα κάνει ο Κωστής Μαραβέγιας με τους Maraveyas ilegal.

Θα ακολουθήσουν οι: Σωκράτης Μάλαμας, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Χάρις Αλέξιου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Θάνος Μικρούτσικος , Στέφανος Κορκολής, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Τάνια Τσανακλίδου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος  Θηβαίος,  Μίλτος Πασχαλίδης , Αφροδίτη Μανού, Κίτρινα ποδήλατα, Παύλος Παυλίδης & B-movies, The Cranberries, Raining Pleasure και άλλοι.

Τρεις μεγάλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια του φεστιβάλ: Το 2ο KOSMOS Festival, το 8th COUNTRY MUSIC Festival και το SCHOOLWAVE Festival.

Ορισμένες από τις θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι:  «ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη, «ΙΠΠΕΙΣ» του Αριστοφάνη, «ΟΡΕΣΤΕΙΑ» του Αισχύλου, ΛΟΚΑΝΤΙΕΡΑ του ΚΑΡΛΟ ΓΚΟΛΝΤΟΝΙ και άλλες.

Για περισσότερες  λεπτομέρειες, καθώς επίσης και για τις ημερομηνίες διεξαγωγής  των εκδηλώσεων θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος, που θα γίνει την Δευτέρα 31 Μαΐου στην Στοά του Βιβλίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ