Site icon Βύρωνας.gr

Η νεολαία είναι απούσα, αλλά και παρακινούμενη…

Επιμένουν κάποιοι ότι η νεολαία του Βύρωνα είναι απούσα, αλλά και παρακινούμενη δηλαδή όλοι εμείς είμαστε εντεταλμένοι κάποιων, ένθεν και ένθεν, αν αυτό δεν είναι εξοργιστικό και υποτιμητικό τότε τι είναι … ;

Ο διάλογος από το facebook μπαίνει στο Βύρωνας.gr γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι συζητήσεις και οι τοποθετήσεις σκοπιμότητας έχουν ένα όριο , τέρμα ως εδώ !

Ευαίσθητα θέματα όπως αυτά της νεολαίας και του αθλητισμού θα φροντίσουμε και θα κρατηθούν εκτός σκοπιμότητας και αντιπαράθεσης για όλη τη διάρκεια της πολιτικής εκστρατείας όλων όσων θέλουν να διεκδικήσουν πολιτικά χρίσματα.

Ελπίζω να είναι ένας τελευταίος τέτοιου είδους διάλογος …:


Fontas Chitas
Πηγαίναμε να γίνουμε Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα Νεολαίας, χωρίς η Νεολαία μας να έχει ουσιαστικές δράσεις στον Βύρωνα. Παρούσα απλά ως … ντεκόρ … της αρχής του ενός ανδρός …

Τετ στις 1:56 μ.μ.


Xenophondas Holevas
Πως έκρινες ότι η νεολαία είναι απούσα?

Τι μέτρησες και έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα ?

Με ποια ιδιότητα έκρινες την νεολαία «ως ντεκόρ»!!!

Ντεκόρ αγαπητέ μπορεί να γίνει η νεολαία μόνο στο λόγο σου για να εξυπηρετήσει φτηνές ατάκες πολιτικής χροιάς …

Η νεολαία δεν υπήρξε ,ούτε θα υπάρξει ποτέ διακοσμητική , πολύ απλά γιατί είναι ασυμβίβαστη , πολύ πιο ασυμβίβαστη από εσένα που θεωρείς άστοχα ότι είναι … «ντεκορ» .

Οι χοντράδες με την νεολαία να λείπουν ,ασχολήσου με άλλα θέματα που τα κατέχεις ,γιατί αν δεν κατάλαβες αυτό που έγραψες δεν θίγει τον «ένα άνδρα» που ίσως είχες στόχο , αλλά την νεολαία του Βύρωνα!

Τετ στις 9:24 μ.μ. ·


Vassilis Poulakis
Αγαπητε κ.Χολέβα που ειδες ότι η νεολαία ειναι παρούσα;Εκτος αν ο Δήμαρχος που ανέλαβε την πρωτοβουλία με αδιαφάνεια και εν κρυπτω θεωρείται νεολαίος…

Χθες στις 11:57 π.μ.


Fontas Chitas
Αν ο κ.Χολέβας κατάλαβε, ή θέλει να μας πείσει ότι κατάλαβε αυτό, ότι δηλαδή τα βάζουμε με τη νεολαία, τότε κάτι στραβό όντως συμβαίνει στη … Δανιμαρκία… όσο για την προτροπή του, να ασχοληθώ με ότι γνωρίζω, θα προσπαθήσω να το πράξω … Ανεδέστατος είμαι ο μπαγάσας.

Ασυμβίμβαστη την θέλουμε τη νεολαία κύριε, αν καταλάβατε ..

Όχι σφουγγοκολάριους …


Xenophondas Holevas
Η νεολαία είναι παρούσα παντού, στα γήπεδα , στον αθλητισμό, στον πολιτισμό στο web στα καφέ του Βύρωνα και όπου θέλει να είναι ανάλογα με τις επιλογές της, που είναι αποκλειστικά και μόνο δικές της.

Δεν περιμένει η νεολαία το joystick κάποιου για να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί . Δεν βρίσκετε εν υπνώσει και περιμένει κάποιον ή κάποιους να την οδηγήσουν εντός ή εκτός μαντριού .

Εκφράζοντας τις απόψεις μου και όχι του γραφείου τύπου του Δημάρχου , κάνατε το ατόπημα να με χρωματίσετε στην «απέναντι πλευρά» σας….στους κακούς , σε αυτούς που σας βγάζουν γλώσσα …

Δηλαδή …κατά εσάς όποιος εκφράζει την αντίθεση του θα δέχεται απαντήσεις και επιθέσεις από «έμμισθους υπεύθυνους τύπου» που εμείς θα τους εκλαμβάνουμε σαν μεμονωμένους στο fb , αλλά αυτοί μας εντάσσουν ομαδικά όπου θέλουν ανάλογα με τις θέσεις μας .

Να είσαστε πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις σας , να λέτε και κάποιες φορές συγνώμη όταν σας υποδεικνύουν άστοχες τοποθετήσεις που θίγουν .

Εμένα προσωπικά μεροκαματάκι δεν μου δίνει κανένας για να τοποθετούμε υπέρ των απόψεων του …εκτός αν μπορείτε να υποστηρίξετε το αντίθετο …περιμένω!!!

Ντρίπλες… και δεν κατάλαβε…και προσπαθεί να μας πείσει …και Δανιμαρκίες… δεν έχουν οι θέσεις μου , είναι συγκεκριμένες , πάγιες , χρόνια τώρα στο Βύρωνα. Ασχολούμαι αποκλειστικά με θέματα νεολαίας και αθλητισμού , σε αντίθεση με εσάς που είστε γνώστες και τιμητές των πάντων και επί παντός επί στητού.

Αναλώνεστε με το τι καλό θα κάνετε για να το φωνάξετε σε υπερθετικό βαθμό τόσο που να κουράζει ακόμα και τους καλοδιάθετους σαν και εμένα, πριν σας πούνε μπράβο…, αλλά και ότι στραβό αντιληφθείτε έχετε την τάση να το αναδεικνύετε υπέρμετρα αψηφώντας αν στο βωμό υλοποίησης του στόχου σας ,παίρνει η μπάλα αμέριμνους τρίτους …όπως η άστοχη θέση σας για την νεολαία χθες .

Σήμερα συνεχίζετε ζητώντας και τα ρέστα…

Exit mobile version