Στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας

Πηγή: BYRON CITY - CANDIDATE EUROPEAN YOUTH CAPITAL 2012

Με τον τίτλο ?The spring of Youth?, ο Δήμος Βύρωνα βρίσκεται στη τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το 2012.

Εχθές ολοκληρώθηκε και εστάλει ηλεκτρονικά στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας η τελική πρόταση του Δήμου μας για τη διεκδίκηση της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το 2012.

Το αποτέλεσμα της αξιολόγησης θα ανακοινωθεί στις 23 Απριλίου στις Βρυξέλλες.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, που προΐσταται της προσπάθειας αυτής, τόνισε: «Όλοι μαζί πρέπει να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του Δήμου Βύρωνα και να δείξουμε σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι η ανάπτυξη και οι καινοτόμες ιδέες, με τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων, είναι το δυνατό μας σημείο. Ο Βύρωνας παραμένει πρωταγωνιστής και η νεολαία είναι σε πρώτο πλάνο. Έτσι συνεχίζουμε, όλοι μαζί, οι νέοι μας δυναμικά μπροστά κι εμείς στο τιμόνι του σχεδιασμού πολιτικών και ενεργειών που καινοτομούν και παραδειγματίζουν. Καλή μας επιτυχία »

httpv://www.youtube.com/watch?v=0iUZ2DrBz1c

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια