Δεν υπάρχουν κόντρες υπάρχουν ανάγκες για τα παιδιά!

Κυριακή 18/10/2009

Κλειστό Γυμναστήριο Μυρακτής.


Αγωνιστικός χώρος : Άθλια Βρόμικος , που σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολο από κάποιον να κάνει ένα απλό έλεγχο για το αν τα συνεργεία έχουν κάνει την καθαριότητα για την οποία πληρώνει ο Δήμος , αν έχουν σκουπίσει , αν έχουν σφουγγαρίσει και πριν από πόσο καιρό για τελευταία φορά ?πιστέψτε με δεν θα χρειαστεί και πολύ χρόνο κάποιος για να εκτιμήσει την κατάσταση καθαριότητας  .Το κακό είναι ότι αυτή την κατάσταση την έχουμε αποδεχτεί οπότε δεν υπάρχει καμία αντίδραση μέχρι σήμερα.

Φωτισμός Αγωνιστικού Χώρου: Αστεία ελλιπής?,που σημαίνει ότι ο αγωνιστικός χώρος έχει 18 λάμπες φωτισμού και λειτουργούσαν οι 6?!!! Με 6 λάμπες έγιναν οι προπονήσεις και μάλιστα, διεξήχθη και  αγώνας πρωταθλήματος volleyball κορασίδων Νέοι Βύρωνος ? Παπάγου με αυτή την κατάσταση φωτισμού, το 1/3 των λαμπτήρων σε λειτουργία .

Τουαλέτες Γηπέδου : Τραγικές ,ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τα έκτακτα μέτρα που είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε σε χώρους μαζικής συγκέντρωσης λόγω προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας .

Δεν υπάρχει χαρτί υγείας  σε καμία από τις τουαλέτες , δεν υπάρχει χαρτί χεριών, δεν υπάρχει σαπούνι χεριών στους νιπτήρες και φυσικά ούτε λόγος για αντισηπτικό χεριών που πλέον είναι απαραίτητο σε όλες τις τουαλέτες σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει επιβάλει το ΚΕΛΠΝΟ σε αυτούς τους χώρους.

Όλα αυτά όπως είναι φυσικό τα κουβαλούν οι αθλητές και οι αθλήτριες μαζί τους και έτσι καλύπτουν όλη αυτή την κατάσταση χωρίς καμία διαμαρτυρία γιατί η έλλειψη είναι εγκατεστημένη και αποτελεί καθεστώς .

Οι τουαλέτες επίσης είναι χωρίς πετούγιες και είναι επικίνδυνες να εγκλωβίσουν κάποιον αν δεν προσέξει και κλείσει την πόρτα. (υπάρχει ανάλογο περιστατικό).

Αυτή η περιγραφή γίνεται γιατί κάποιος σε συνάντηση μου  με ρώτησε, «αν είναι αλήθεια όλα αυτά σχετικά με την κατάσταση στο Μυρακτής που διάβασε  ή υπάρχει κόντρα μεταξύ των συλλόγων και του Δήμου για τις ώρες και τα γήπεδα ».


Θέλω να ξεκαθαρίσω μια και καλή ότι

“Oι αθλητικοί σύλλογοι , ιδιαίτερα οι ερασιτεχνικοί ,είναι  για τα παιδιά ότι πολυτιμότερο μετά την οικογένεια και τα σχολεία, άρα δεν έχουν δικαίωμα να έχουν κόντρες ούτε μεταξύ τους ούτε με τον Δήμο.”

Αντίθετα έχουν κοινούς στόχους κοινούς προβληματισμούς και θέλουν καθημερινά καλύτερη συνεργασία για ένα και μόνο λόγο ,  όχι για να βελτιώσουν τις “πωλήσεις τους” …ή την εικόνα τους? αλλά τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους προς τους αθλητές !

Μπορεί να υπάρχουν παράπονα για μειωμένο ή άνισο ενδιαφέρον , μπορεί να υπάρχουν φωνές για διεκδίκηση πόρων , αλλά όλα αυτά είναι για το καλύτερο ,είναι για να έχουμε υψηλές απαιτήσεις , υψηλούς στόχους  και ανάπτυξη , έτσι θέλουμε να βλέπουν και τα παιδιά το αύριο.

Το Μυρακτής λοιπόν ούτε μεταβιβάζεται ούτε πτώχευσε για να παρουσιάζει αυτή την εικόνα , δεν επιτρέπετε να δέχεται ο Βύρωνας ομάδες άλλων Δήμων και να τους φιλοξενούμε σε τέτοιες συνθήκες  .

Σας παρακαλούμε ασκήστε τον ενδεδειγμένο έλεγχο και εσείς  και δαπανήστε το αναγκαίο ποσό συντήρησης και αυτού του γηπέδου .

Το σημαντικότερο όλων  είναι ότι το πρωί στους χώρους αυτούς περνούν οι μαθητές του σχολείου !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ