Η δημοτική αρχή ζητά την αναστολή λειτουργίας του “Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου”

Την αναστολή λειτουργίας του “Κοινωνικού Ιατρείου  Φαρμακείου” έως ότου εκδοθούν οι σχετικές άδειες ζητά με επιστολή της η δημοτική αρχή. Στην επιστολή αναφέρεται οτι για την λειτουργία των κοινωνικών ιατρείων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η έκδοση άδειας λειτουργίας τους, καθώς και η πιστοποίηση τους από τον ΙΣΑ.

Η επιστολή εστάλη από το γραφείο του Δημάρχου και την υπογράφουν ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρίστος Γώγος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας Χαράλαμπος Μαργαρίτης.

Ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής εξέδωσαν οι “Πολίτες του Βύρωνα” και η δημοτική παράταξη “Στάση Βύρωνα” οι οποίοι κάνουν λόγο για επίθεση στο “Κοινωνικό Ιατρείο  Φαρμακείο” από την πλευρά του δημάρχου, o οποίος ζητά ουσιαστικά το κλείσιμο του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

οτι καλο γινεται για το καλο του πολιτη ο δημαρχος και το δημοτικο του συμβουλιο δεν το θελουν,θελουν μονο να περναει το δικο τους και ας ειναι εις βαρος των δημοτων, το κοινωνικο φαρμακειο που βοηθαει τον απορο κοσμο και φτωχο να προμηθευεται δωρεαν το φαρμακο του,αληθεια μηπως κανας αντιδημαρχος εχει φαρμακοιο και θα χασει την πελατεια του;

Ανώνυμος

Στις βλακείες είσαι πρώτος Χαρδαλούμπα. Για τίποτα
πανηγυράκια στο χωριό των προμηθευτών καλός
είσαι. Για τα τα σοβαρά θέματα πχ υγείας ή να
στρώσεις κανένα δρόμο που δεν θα χαλάσει
σε 3 μήνες είσαι αποτυχία.