Ζω στο Βύρωνα! Ψωνίζω στο Βύρωνα!

Το Βύρωνας.gr, στο πλαίσιο των ενεργειών για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, στηρίζει την πρωτοβουλία των καταστημάτων της Αγοράς του Βύρωνα, για την έναρξη μιας εκστρατείας προώθησης και αναβάθμισης της αγοράς της πόλης μας. Η εκστρατεία αυτή έχει ως στόχο την προσέλκυση των δημοτών στα καταστήματα του Βύρωνα, μέσα από εκπλήξεις, προσφορές και εκπτώσεις.

Με σύνθημα “Ζω στο Βύρωνα! Ψωνίζω στο Βύρωνα!” οι καταστηματάρχες της αγοράς ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας υπόσχονται συνέπεια, φιλική εξυπηρέτηση και καλές τιμές.

Παρακάτω θα βρείτε το χάρτη των καταστημάτων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, καθώς και τα κουπόνια των προσφορών, τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε και να προσκομίσετε στα καταστήματα ώστε να τα εξαργυρώσετε. To φυλλάδιο με τα κουπόνια των προσφορών είναι επίσης διαθέσιμο στα ΚΕΠ (Ιθώμης και Κολοκοτρώνη), στο Δημαρχείο Βύρωνα αλλά και στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Ας στηρίξουμε λοιπόν και αυτά τα Χριστούγεννα την δική μας αγορά, την Αγορά του Βύρωνα και ας δείξουμε έμπρακτα ότι σε περιόδους κρίσης μπορούμε να αποτελέσουμε την κινητήρια δύναμη για να στηρίξουμε την τοπική οικονομία.

*Τα κουπόνια ισχύουν μέχρι 15/01/2013.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ανώνυμος

"Ζω στο Βύρωνα, ψωνίζω από το χωριό των παραγωγών"….