Σοβαρές καταγγελίες για τον ΣΠΑΥ

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) και δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης, Ευαγγελία Αντωνίου, στην προϊσταμένη της Εισαγγελείας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, στην οποία περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στον Σύνδεσμο. Η κυρία Αντωνίου κάνει λόγο για αναθέσεις υπηρεσιών αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που πιθανώς κάποιες δεν έγιναν ποτέ.

Μια από αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας, αφορά την σύμβαση ανάθεσης έργου του προέδρου του ΣΠΑΥ, Νίκου Χαρδαλιά, προς στην δημοτική σύμβουλο Βύρωνα, Πόπη Αλιφραγκή, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποτελεί μια εκ των δεκάδων που έχουν υπογράψει μεταξύ τους και αναφέρονται συνολικά σε ποσά άνω των 200.000 χιλιάδων ευρώ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι κινήσεις της εισαγγελέως, ενώ δεν υπάρχει παρέμβαση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιτζή.

Σύμβαση ανάθεσης έργου του προέδρου Νίκου Χαρδαλιά προς στην δημοτική του σύμβουλο Πόπη ΑλιφραγκήΣύμβαση ανάθεσης έργου του προέδρου Νίκου Χαρδαλιά προς στην δημοτική του σύμβουλο Πόπη Αλιφραγκή

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια