Ν. Χαρδαλιάς: “Αβάσιμες και ανώνυμες ανοησίες…”

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Βύρωνα, Νίκου Χαρδαλιά, στην καταγγελία δημότη για τη μη είσπραξη των προβλεπόμενων τελών για τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων καφεστίασης στην πλατεία του Αγίου Λαζάρου.

Ο κ. Χαρδαλίας με σχόλιό του στην σελίδα μας στο Facebook ξεκαθαρίζει οτι οι οφειλές που υπάρχουν έχουν βεβαιωθεί στην εφορία και έχουν δεσμευθεί τα αντίστοιχα ΑΦΜ των οφειλετών, ενώ τρέχουν οι νόμιμες από τον Νόμο προσαυξήσεις. Τονίζει επίσης οτι τα δημοτικά τέλη του Δήμου μας ειναι σταθερά εδω και 3 χρόνια και μάλιστα από τα χαμηλότερα στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθεί το σχόλιο του Δημάρχου:

“Αβάσιμες και ανώνυμες ανοησίες… όλες οι οφειλές που υπάρχουν έχουν βεβαιωθεί στην εφορία και έχουν δεσμευθεί τα αντίστοιχα ΑΦΜ των οφειλετών, ενώ τρέχουν οι νόμιμες από τον Νόμο προσαυξήσεις!!!

Όσο για την διαπίστωση του ανώνυμου αναγνώστη σας ,περί υψηλών δημοτικών τελών που πληρώνουν οι συνδημότες μου, να του θυμίσω ότι τα δημοτικά τέλη του Δήμου μας ειναι σταθερά εδω και 3 χρόνια και τα χαμηλότερα στην ευρύτερη περιοχή!!!

Τέλος στα περι υπερχρεωμένου δήμου, απλά να θυμίσω ότι το 2008 και 2009 ο Δήμος μας είχε θετικό ισολογισμό(για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια) αλλά και να τον παραπέμψω στην πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωση της ΚΕΔΚΕ που αναφέρει οτι η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων της χώρας μας βρίσκονται σε δραματική οικονομική κατάσταση λόγω της υποχρηματοδότησης και των περικοπών που βιώνουμε από την κεντρική διοίκηση εδώ και δύο χρόνια… μάλλον σε άλλη χώρα ζει και δυσκολεύεται να δει καθαρά την πραγματικότητα…”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια