Καταγγελία για τη μη είσπραξη τελών από καταστήματα καφεστίασης

Διαμαρτυρία κατοίκου του Βύρωνα για τη μη είσπραξη των προβλεπόμενων τελών για τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων καφεστίασης, τα οποία καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο στην πλατεία του Αγίου Λαζάρου.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε από την ιστοσελίδα σας ότι ο Δήμος Βύρωνα είναι από τους πιο υπερχρεωμένους δήμους της Ελλάδας, παρά τα υψηλά τέλη που πληρώνουν οι δημότες του. Μία από τις πηγές εσόδων του δήμου είναι και τα προβλεπόμενα δημοτικά τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα των διάφορων καφέ, ταβερνών κ.λπ. τα οποία επεκτείνονται και καταλαμβάνουν το δημόσιο χώρο στην πλατεία του Αγ. Λαζάρου. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν τη σχετική άδεια και αν τα τέλη αυτά εισπράττονται.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες  τα χρέη δύο συγκεκριμένων καταστημάτων στον Αγ. Λάζαρο είναι 70.000 και 25.000 (τα ονόματα τους δεν αναφέρονται για ευνόητους λόγους). Φανταστείτε λοιπόν πόσα χρήματα χάνει ο δήμος ο οποίος εθελοτυφλεί σε βάρος των δημοτών για να προτατεύσει τον κάθε λογής επιχειρηματία.

Ας μας πει ο κύριος Δήμαρχος γιατί θα πρέπει εμείς σαν νομοταγής πολίτες να πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη, ενώ οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες όχι. Γιατί τους προστατεύει και δεν κινείται νομικά εναντίον τους;

Ένας αγανακτισμένος δημότης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια