Θύμα Σκοπιανών hackers η ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα

Την ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Βύρωνα (www.dimosbyrona.gov.gr) κατάφεραν να παραβιάσουν Σκοπιανοί hackers και να αλλάξουν τις φωτογραφίες της αρχικής σελίδας. Η είδηση για την ενέργεια αυτή δημοσιεύτηκε σύντομα σε αρκετές ιστοσελίδες των Σκοπίων. Η απάντηση όμως δεν αργησε να έρθει, καθώς η ελληνική ομάδα hackers με το όνομα GHS (Greek Hacking Scene), παραβίασε με την σειρά της την ιστοσελίδα και αντικατέστησε τις τροποποιημένες φωτογραφίες με τις παρακάτω εικόνες.

  

Ο ηλεκτρονικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών Χάκερ στο διαδίκτυο ξεκίνησε πριν από περίπου 10 ημέρες, όταν μια ομάδα Σκοπιανών με όνομα “Macedonian Security Crew”, παραβίασε 3 ελληνικές ιστοσελίδες και τοποθέτησε το χάρτη των Σκοπίων με τον ήλιο της Βεργίνας. Αμέσως μετά από αυτό το “χτύπημᔨη ελληνική ομάδα GHS επιτέθηκε σε αρκετές κυβερνητικές σελίδες των Σκοπίων.

Η ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα έχει αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία προφανώς για να διορθωθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια