“Φεστιβαλ στην Σκιά των Βράχων”: Το νέο φεστιβάλ στο Θέατρο Βράχων

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας που έκαναν λόγο για συνένωση του Φεστιβάλ Βύρωνα με το φεστιβάλ του νέου δήμου Υμηττού-Δάφνης.

Σύμφωνα με δηλώση που έκανε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, μέσω της σελίδας του στο Facebook, το νέο φεστιβάλ θα ονομάζεται “Φεστιβαλ στην Σκιά των Βράχων” και θα διαρκεί 5 μήνες, από τον Μάϊο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο, καθώς οι “Καλλικρατικές γραφειοκρατικές εγκρίσεις” δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί φέτος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση:

Τα δυό ξεχωριστά επί 25 χρόνια φεστιβάλς του Βύρωνα και του Υμηττού ενώνουν δυνάμεις! Με αφορμή την συνέννωση του παλαι ποτέ Υμηττού με την Δάφνη λόγω Καλλικράτη, συμφωνήσαμε οι δυό Δήμαρχοι στην ενοποίηση των δύο Φεστιβάλς σε ένα το οποίο θα διαρκεί από τον Μάϊο μέχρι τον Σεπτεμβριο! Για αυτό και προχωρήσαμε στην δημιουργία του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα-Δάφνης-Υμηττού με την κοινή πλέον επωνυμία “Φεστιβαλ στην Σκιά των Βράχων”! Οι διαδικασίες σύστασης του Δικτύου είναι σε εξέλιξη καθώς και οι Καλλικρατικές γραφειοκρατικές εγκρίσεις και για αυτό δεν προλάβαμε να κάνουμε Φεστιβάλ και δεν θέλαμε να κάνουμε κάποιο ποιοτικά υποδεέστερο μόνο για να πούμε ότι κάτι κάναμε! Υπομονή λοιπόν και από του χρόνου 5 μήνες Φεστιβάλ, 5 μήνες συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και όλα όσα μας μάγευαν όλα αυτά τα χρόνια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια