Συνεχίζει την λειτουργία του το Κέντρο Υγείας Βύρωνα

Κανονικά θα συνεχίσει την λειτουργία του το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, καθώς το Υπουργείο Υγείας δεσμεύτηκε ότι οι γιατροί θα παραμένουν για ένα χρόνο στη θέση τους.

Η διάχυτη λαϊκή δυσαρέσκεια και η κοινή αγωνιστική προσπάθεια πολιτών, φορέων, της διεύθυνσης και των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, είχε ως αποτέλεσμα το Υπουργείο Υγείας να υποχρεωθεί να δώσει μια πρώτη θετική, έστω και προσωρινή λύση, δίνοντας παράταση-παραμονή στην εργασία για ένα χρόνο όλων των ιατρών. Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα θα συνεχίσει να λειτουργεί με το ίδιο ιατρικό προσωπικό και να εξυπηρετεί τους χιλιάδες πολίτες που το επισκέπτονται.

Οι “Πολίτες του Βύρωνα” σε ανακοίνωσή τους χαιρετίζουν αυτή την εξέλιξη επισημαίνοντας ότι:

“Όταν ο λαός αγωνίζεται ενωμένος , διεκδικεί και ξέρει τι θέλει μπορεί ο αγώνας του να έχει αποτέλεσμα και να ανατρέπει αντιλαϊκές πολιτικές.

Οι Πολίτες του Βύρωνα θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, υπερασπιζόμενοι την δημόσια δωρεάν υγεία για όλο το λαό, στην εποχή του Δ.Ν.Τ., και του Μνημονίου που ασκούνται βάρβαρες πολιτικές και στον τομέα της υγείας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ενισχυθεί η δωρεάν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας με το απαραίτητο ιατρικό και άλλο προσωπικό.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Πολίτης του Βύρωνα

Καλά όλα αυτά και μπράβο για την εξέλιξη αυτή αλλά ποιοι είναι οι “Πολίτες του Βύρωνα”;;;

Κοσμάς Τσιάκαλος

εσύ, εγώ, ο απέναντι , όλοι εμείς δηλαδή οι πολίτες του Βύρωνα. Μην ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο για να κρεμάσεις ταμπελίτσα. Ετσι απλά .