Δράση ανακύκλωσης στο Βύρωνα

Για δεύτερη χρονιά ο ΣΚΑΪ, με τη χορηγία της Eurobank, πραγματοποιεί μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση απορριμμάτων. Με σύνθημα: «Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο» το Σάββατο 16 Οκτωβρίου από τις 08.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι, στο Χώρο Στάθμευσης Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Εργάνης (έναντι Θεάτρου Βράχων), θα μπορείτε να ανακυκλώσετε τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μας συσκευές.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΣΚΑΪ καλεί όλους τους ακροατές μας οι οποίοι έχουν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση να τις φέρουν στο Βύρωνα, στο Χώρο Στάθμευσης Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Εργάνης (έναντι Θεάτρου Βράχων).

Από τις 08.00 το πρωί μέχρι και τη 01.00 το μεσημέρι ανακυκλώνουμε.

Εκεί θα βρίσκονται κοντέινερ της Εταιρείας Ανακύκλωσης Συσκευών τα οποία θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας.

Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των computers σας, εκτυπωτές, μελάνια, κινητά, scanner, πολυμηχανήματα, φορτιστές, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (δισκέτες-dvd players- σκληροί δίσκοι κ.α), ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνες, τηλεοράσεις τηλέφωνα κ.α.). Απαραίτητη προϋπόθεση οι συσκευές να μην είναι αλλοιωμένες, σπασμένες ή κατεστραμμένες.

Όλοι όσοι φέρουν τις συσκευές τους για ανακύκλωση θα πρέπει να εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την Εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών. Έτσι αυτόματα θέτουνυποψηφιότητα για να κερδίσουν ένα laptop turbo x προσφορά των καταστημάτων «Πλαίσιο». Η κλήρωση θα γίνει στις 12.45 ακριβώς. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί από την εταιρεία «Πλαίσιο» για την απόκτηση του δώρου του.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 16 Οκτωβρίου από τις 08.00-13.00 στο Βύρωνα, στο Χώρο Στάθμευσης Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Εργάνης (έναντι Θεάτρου Βράχων) για να ανακυκλώσουμε τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μας συσκευές.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στο Βύρωνα αλλά και στις 3 πόλεις της περιφέρειας: Ζάκυνθο-Καλαμάτα και Τρίπολη. Σε 4 πόλεις της Ελλάδας ανακυκλώνουμε ταυτόχρονα.

Το σλόγκαν μας;

Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια