• Αρχείο άρθρων
  • Σύνδεσμοι
    • Ιστοσελίδες Δήμου Βύρωνα
    • Αθλητικά σωματεία
    • Τοπικός τύπος
    • Δημοτικές παρατάξεις
    • Πολιτικά κόμματα
    • Blogs
    • Σχολεία
    • Διάφορα
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Έγραψαν για εμάς
  • Προτείνετε ιδέες
  • Επικοινωνία

 

Υπάρχουν 1626 άρθρα διαθέσιμα προς ανάγνωση.
Στείλε κι εσύ το δικό σου!


 
  • Αθλητικά
    • Αθηναϊκός
    • Δόξα Βύρωνα
    • Α.Ο Καρέα
    • Ένωση Βύρωνα
    • Αναγέννηση Βύρωνα
    • Νέοι Βύρωνα
    • Άρης Βύρωνα
    • Α.Ο. Βύρωνα
  • Απόψεις
  • Δημοτικά
  • Εκδηλώσεις
  • Καταγγελίες
  • Κοινωνία
  • Παιδεία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτική
  • Πολιτιστικά
 

Καληνύχτα κύριε εισαγγελέα…

1 Ιουλίου 2010


Καληνύχτα κύριε εισαγγελέα…

Στο φετινό φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα έχω παρευβρεθεί σε 3 συναυλίες μέχρι στιγμής. Του Σωκράτη Μάλαμα, του Σπύρου Γραμμένου και του Παύλου Παυλίδη. Και στις τρεις το πρόγραμμα έκλεισε με σχόλια για τον περιβόητο εισαγγελέα γείτονα που κάνει μηνύσεις και τον αυστηρό κανονισμό που έχει το Θεάτρο Βράχων, ο οποίος επιβάλλει να τελειώνει κάθε παράσταση το πολύ 00:00.

Ο Σωκράτης Μάλαμας από την αρχή της συναυλίας του είχε ενημερώσει τους παρευρισκόμενους ότι  θα παίξει όσα τραγούδια προλάβει, χωρίς να κάνει διάλειμμα λόγω του κανονισμού του Θεάτρου.

Ο Σπύρος Γραμμένος σχολίασε με ειρωνικό ύφος  «Οι κύριοι που χτίσανε παράνομα τα σπίτια τους πάνω στα βράχια κάνουν τώρα μηνύσεις επειδή δεν τους αφήνουμε να κοιμηθούν».

«Άλλα 2 τραγούδια το πολύ γιατί πρέπει να κοιμηθεί και ο κύριος εισαγγελέας» είπε στο κοινό ο Πάυλος Παυλίδης και τα αφιέρωσε σε εκείνον δείχνοντας τα σπίτια επάνω στα βράχια.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο κύριος εισαγγελέας και πως μπορεί να εκμεταλλεύεται την θέση του σε βάρος της τέχνης και του πολιτισμού;

Ενημέρωση: Σχετικά με το θέμα μας ενημέρωσε η αναγνώστρια Ρούλα το σχόλιο της οποίας μπορείτε  να διαβάσετε εδώ.

    Διαδώστε το



Σχετικά άρθρα

Αυθαίρετο το Θέατρο Βράχων!

    Σχετικά tags

    ΕισαγγελέαςΘέατρο ΒράχωνΦεστιβάλ Βύρωνα 2010




4 Σχόλια

www.u-hoo.gr/gianniskafatos

είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί: να έχεις κακούς γείτονες!
αλλά από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι συναυλίες πρέπει να αρχίζουν αργά, να έχουν και μισή ώρα καθυστέρηση και να τελειώνουν αξημέρωτα!
άλλο συναυλία άλλο πάω σε κλαμπ να ξενυχτήσω!!!
είναι προμπλέμ! ακόμη και σε κλειστούς χώρους που δεν έχουν κακό γείτονα να «εισαγγελίζει»
αυτά και καλή μας διασκέδαση!!!

Απάντηση

electric

Με τέτοια ζέστη λογικό είναι να ξεκινούν αργά οι συναυλίες..όσο για την καθυστέρηση θεωρώ πως γίνεται για να προλάβει ο κόσμος που περιμένει στις ουρες στα εκδοτήρια.. όσο για το αξημέρωτα που λες όταν περνάς όμορφα σε μία συναυλία θες να κρατήσει παραπάνω..αφού ο καλλιτεχνης έχει την διάθεση να συνεχίσει να παίζει χωρίς να κουράζει είναι τουλαχίστον κρίμα να τελειώνουν συναυλίες νωρίτερα εξ΄αιτίας κάποιου δυσκοίλιου εισαγγελέα..το χειροτερο για μένα είναι η δημοτική αρχή δεν δίνει κάποια λύση στο προβλημα αυτό ή τουλάχιστον ας μας δώσει μια απάντηση τι πραγματικά συμβαίνει!

Απάντηση

roula

Το προβλημα παιδιά δεν είναι τελικά ο εισαγγελέας αλλά ο δισκοίλιος διοικητής της Δάφνης που τον επικαλείται καθημερινά για να τελειώνουν οι συναυλίες σε «λογική» ώρα και να μπορεί να πηγαίνει σπίτι του όσο πιο γρήγορα μπορεί…ο τύπος είναι ανεκδιήγητος μιλάμε.έχει ταράξει στις μηνύσεις τοσο το Δημαρχο και τους υπόλοιπους του Φεστιβάλ όσο και τους συντελεστές της κάθε συναυλίας. ο τύπος κάθε φορά μόλις πάει η ώρα 11.30 που είναι η ώρα της κοινής ησυχίας αρχίζει και σκούζει και απειλεί με μηνύσεις επειδή τάχα τον πήρε τηλέφωνο ο εισαγγελέας…τα ξέρω γιατί πριν κάνα μήνα ο ξάδελφος μου που είναι δικηγόρος ήταν στα δικαστήρια, όπου ήταν κατηγορούμενος ο ίδιος ο Χαρδαλιάς μετά από μηνυση πάλι του κου Διοικητή επειδή «έχει εγκαταστήσει παράνομα και λειτουργεί Θέατρο»!!! Λες και αυτό το θέατρο δεν στηθηκε από την Μελίνα Μερκούρη πριν 26 χρόνια! Βέβαια ο άνθρωπος αθωώθηκε παμψηφει αλλά στο δικαστήριο γέλαγαν και οι πέτρες με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου..σας το ξαναλέω, το πρόβλημα είναι ο Διοικητης του ΑΤ Δάφνης και όχι ο δήθεν εισαγγελέας που αυτός επικαλείται.Ένας εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την επόμενη μέρα προανακριση για τηγν παραβίαση του ωραρίου κοινής ησυχίας ή για οποιαδήποτε άλλη κατα τη γνωμη του παράβαση του νόμου και όχι να σταματήσει μιαα συναυλία.

Απάντηση

shape

Ρούλα σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Το σχόλιο σου προστέθηκε στο αρχικό άρθρο προς ενημέρωση όλων.

Γνωρίζω ότι κάποιοι έχουν δουλέψει σκληρά για να φτάσει το Φεστιβάλ σε αυτό το επίπεδο και είναι κρίμα να αμαυρώνεται το όνομα και η φήμη του εξαιτίας ενός συγκεκριμένου κυρίου.

Απάντηση



Σχολιάστε

Συνδεθείτε μέσω του Facebook: Connect with Facebook





Ειδοποίησε με για νέα σχόλια μέσω e-mail.

  Ακύρωση απάντησης


  • Δημοφιλή άρθρα

    • Ο "ομορφάντρας" από τον Βύρωνα
      29 Ιανουαρίου 2012
    • Πυρκαγιά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα
      04 Φεβρουαρίου 2012
    • Απαλλάχτηκαν από το χαράτσι
      02 Φεβρουαρίου 2012
  • Πρόσφατα άρθρα

    • Εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων
      8 Φεβρουαρίου 2012
    • Ένωση Βύρωνα: Τέλος η Σάσα
      8 Φεβρουαρίου 2012
    • «Δώσε λίγο αίμα σώζεις μια ζωή»
      8 Φεβρουαρίου 2012
  • Δραστηριότητα Facebook

  • Προσεχείς εκδηλώσεις

    • Δενδροφύτευση στην «Εργάνη»
      19 Φεβρουαρίου 2012 11:00
  • Τελευταία σχόλια

    • Πετρος στο Ένωση Βύρωνα: Πλήγμα με Πατεράκη
      04 Φεβρουαρίου 2012
    • ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΓΒΙΝΑΤΣΟΥ στο Χορωδία ΚΑΠΗ Βύρωνα
      03 Φεβρουαρίου 2012
    • xristos στο Ο «ομορφάντρας» από τον Βύρωνα
      03 Φεβρουαρίου 2012





 
  • Άγιος Λάζαρος Ιερός ναός Αγίας Τριάδος Το παλαιό δημαρχείο Eντευκτήριο 2ου & 3ου συστήματος προσκόπων Πλατεία Κολλημένου (πρώην Τσιρακοπούλου) Κλειστό γυμναστήριο Εργάνης Προτομή του Λόρδου Βύρωνα Graffiti για την ιστορία του Βύρωνα Απόγευμα στην πεζογέφυρα του Καρέα
  • Newsletter αναγνωστών

    Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα του Βύρωνα κάθε μήνα στο email σας.

    Μάθετε περισσότερα για το Newsletter αναγνωστών πατώντας εδώ.


  • Ακολουθήστε μας

    Facebook Group Facebook
    http://facebook.com/vironas
    TwitterTwitter
    http://twitter.com/vironas
    Flickr GroupFlickr
    http://flickr.com/groups/vironas
    YouTube GroupYouTube
    http://youtube.com/group/vironas
    RSS FeedRSS Feed
    http://vironas.gr/press/feed
  • Βρείτε μας στο


Creative Commons License Όλα τα κείμενα είναι διαθέσιμα υπό την άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike