Ο Σωκράτης Μάλαμας στη Σκιά των Βράχων

Πηγή: Φεστιβάλ Βύρωνα

Ο Σωκράτης Μάλαμας έκλεισε ήδη μια εικοσαετία στους συναυλιακούς και δισκογραφικούς δρόμους. Παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του με εντελώς προσωπικό στίγμα και αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές 
Κάθε συναυλία, ένα μείγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.

Από τους πρώτους του δίσκους, «Παραμύθια» και «Ασπρόμαυρες ιστορίες», έως τον τελευταίο με τίτλο «Έξω», το πρώτο live cd & dvd με πλούσιο ηχητικό, αλλά και οπτικό υλικό από την περσινή συναυλία στο Θέατρο Βράχων (22ο Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα, «Στη σκιά των Βράχων 2009»), ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ο πυρήνας μιας παρέας που συνεχώς μεγαλώνει και τον ακολουθεί εδώ και δύο δεκαετίες με ένταση και πάθος.

Και φέτος, πιστός στο καλοκαιρινό του ραντεβού με το κοινό, παίρνει την κιθάρα του και ξεκινά την περιοδεία από το Θέατρο Βράχων, στις 9 Ιουνίου στις 21:00. Τα τραγούδια του, δοκιμασμένα στο χρόνο, θα μας παρασύρουν όλους σε μοναδικές μουσικές βραδιές.

Μαζί του: 
τραγούδι: Μαρίνα Δακανάλη ηλεκτρική κιθάρα: Κλέων Αντωνίου τύμπανα: Θάνος Μιχαηλίδης κοντραμπάσο: Γιάννης Παπατριανταφύλλου νέι, κιθάρα: Νίκος Παραουλάκης βιολί: Φώτης Σιώτας μπουζούκι, λαούτο: Κυριάκος Ταπάκης ηχοληψία:Τίτος Καργιωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής, Χρήστος Λαζαρίδης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια