“Μήλο της έριδος” οι πινακίδες

Τρία ακόμα δελτία τύπου δημοσιεύθηκαν σήμερα, με αφορμή το θέμα των παράνομων πινακίδων.

Απάντηση στις κατηγορίες της δημοτικής αρχής ότι διαφήμιζε το κατάστημα του σε παράνομη πινακίδα εξέδωσε, μέσω της ιστοσελίδας της εφημερίδας Δημοτικός Αντίλογος, ο Παναγιώτης Κόνσουλας. Ο κ.Κόνσουλας κατηγόρησε την δημοτική αρχή για «τεχνικές παραπλάνησης και επικοινωνιακά τεχνάσματα» και υποστήριξε ότι την συγκεκριμένη πινακίδα του την νοίκιαζε ο Δήμος ως νόμιμη, δημοσιεύοντας και τα αντίστοιχα έγγραφα τα οποία επιβεβαίωναν τους ισχυρισμούς του.

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από το γραφείο τύπου του Δημάρχου δηλώνοντας οτι «η παράνομη διαφημιστική πινακίδα της εταιρίας του κ.Κόνσουλα, βρίσκεται στα όρια του Δήμου Παπάγου και όχι του Βύρωνα, όπου επί χρόνια διαφήμιζε τις επιχειρήσεις του».

Το επόμενο δελτίο τύπου, δημοσιεύτηκε σήμερα το βράδυ στην εφημερίδα Δημοτικός Αντίλογος, και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στο Δήμο Βύρωνα, με εντολή του ιδίου του Παναγιώτη Κόνσουλα, αποξηλώθηκε κάθε είδους διαφημιστικό πλαίσιο επί της Λ. Κατεχάκη, ενώ στο Δήμο Παπάγου η εταιρία που διαχειρίζεται την υπαίθρια δημοτική διαφήμιση, συμμορφώθηκε άμεσα στην σχετική επίπληξη του κ. Κόνσουλα και αποξήλωσε τις τοποθετημένες διαφημιστικές πινακίδες.»

Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα με ακόμα περισσότερα δελτία τύπου αύριο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
shape

Με τον ρυθμό που δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις η αρχική σελίδα σύντομα θα γεμίσει μόνο με πινακίδες. Για αυτό θα αρκεστούμε σε ένα περιληπτικό και καθαρά ενημερωτικό άρθρο, όπως το παραπάνω, στο τέλος της ημέρας με τα κυριότερα γεγονότα.

Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν περαιτέρω μπορούν να επισκεφτούν τους συνδέσμους με τα δελτία τύπου.

ΠΑΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Π.Χ. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΗΜΩΝ,ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ…