Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Αγορά του Βύρωνα

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, ο Δήμος Βύρωνα συνδιοργανώνει με τις Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), το τοπικό τμήμα του Χαμόγελου του Παιδιού και τους καταστηματάρχες της αγοράς Βύρωνα, Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στον πεζόδρομο της αγοράς (επί της οδού Ιθώμης) με σκοπό να φωταγωγήσουμε όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αγοράς μας.

Στην γιορτή θα πραγματοποιηθούν πολλά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, όπως μπαλονοκατασκευές, Face Painting, κλήρωση δώρων, καθώς και κεράσματα που θα προσφέρουν οι καταστηματάρχες της αγοράς.

Επίσης όσοι επιθυμείτε ενόψει εορτών μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας και να επιλέξετε βιβλία της αρεσκείας σας για μικρούς και μεγάλους από το ανταλλακτικό παζάρι “Βιβλίων με τρόφιμα” που διοργανώνουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου στα γραφεία τους (Ιθώμης 6), καθώς επίσης να δωρίσετε παιδικά ρούχα και παιχνίδια για το τοπικό τμήμα Βύρωνα του Φορέα “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερηθεί είδη βασικών αναγκών ενόψει εορτών!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια