Περιβαλλοντικό παιχνίδι εξερεύνησης στον Υμηττό

Όταν έφτασε ο φάκελος με το καρτ ποστάλ τα πουλιά κοιτάχτηκαν με απορία. Τι γύρευε στον Υμηττό ένα καρτ ποστάλ από την Ισλανδία;

Η ομάδα Green Fawn διοργανώνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στις 9:30 π.μ., ένα περιβαλλοντικό παιχνίδι εξερεύνησης με τίτλο “Τα πουλιά του Δάσους”.

Οι παίκτες παίζουν στη φύση, ανακαλύπτουν τα κρυφά μέρη και τους θησαυρούς της, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν πληροφορίες για κάποια από τα πουλιά που ζουν στο βουνό, όπως και για την ανάγκη προστασίας του. Ο Υμηττός, το βουνό που βρίσκεται δίπλα μας, κινδυνεύει να υποβαθμιστεί εάν δεν νομοθετηθεί η πλήρης προστασία του.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε μεγάλους που θέλουν να παίξουν και μικρούς από 10 χρονών και πάνω. Απαιτείται καλή φυσική κατάσταση, καθώς καλύπτει πεζοπορική διαδρομή 5 χλμ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας.

Το σημείο συνάντησης είναι στη Μονή Καισαριανής.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε email στο [email protected] και ανεβάστε μια φωτογραφία του Υμηττού στη σελίδα Green Fawn, αναγράφοντας το σημείο της πόλης ή του βουνού από το οποίο έχει τραβηχτεί.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/572101966554050/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια