Ο Δήμος Βύρωνα αποκαθιστά το φυσικό περιβάλλον στην περιοχή «ΕΡΓΑΝΗ»

Ο Δήμος Βύρωνα, με περιβαλλοντική ευθύνη και ευαισθησία, προβαίνει στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στην περιοχή «ΕΡΓΑΝΗ» (ο χώρος που βρίσκεται πάνω από τα σχολεία της περιοχής).

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση, ενώ πρόκειται να τοποθετηθούν οπτικές ενδείξεις σε κάθε φυτό για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τον χώρο όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Η αποκατάσταση του οικοσυστήματος της περιοχής μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης, αποτελεί μια ενέργεια με πολλαπλά οφέλη όχι μόνο για το φυσικό περιβάλλον, αλλά και για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, καθώς, το φυσικό περιβάλλον αποτελεί βασικό παράγοντα αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.

Ο Δήμος Βύρωνα λέει ΟΧΙ στην εξάντληση των φυσικών πόρων και στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος και ΝΑΙ στην προστασία και στο σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια