Παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στη Ραιδεστού

Εγκαίνια με χορούς, τραγούδια και παιχνίδι, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου στην Παιδική Χαρά που βρίσκεται επί της οδού Ραιδεστού.

Στα εγκαίνια, οι «πρωταγωνιστές», τα παιδιά, απόλαυσαν τον χώρο, διασκέδασαν, χόρεψαν και έπαιξαν παιχνίδια με τους ανιματέρ.

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν στα χθεσινά εγκαίνια την ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς με νέα και πιστοποιημένα όργανα, τάπητα, ξύλινα κιγκλιδώματα για την ασφάλεια των παιδιών, ενώ ο χώρος ελαιοχρωματίστηκε, επισκευάστηκαν τα φωτιστικά κ.α με λίγα λόγια κατασκευάστηκε εκ νέου.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δήλωσε τα εξής:

«Ένας νέος χώρος ψυχαγωγίας των παιδιών μας παραδόθηκε χθες στους κατοίκους του Δήμου μας. Πρόκειται για την Παιδική Χαρά που βρίσκεται στην οδό Ραιδεστού. Η Παιδική Χαρά έχει πιστοποίηση, νέα όργανα, τάπητα, ξύλινα κιγκλιδώματα κ.α. προσφέροντας διασκέδαση και ασφάλεια στους μικρούς μας φίλους.

Προσέχουμε τα παιδιά μας ως κόρη οφθαλμού και δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλειά τους.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τις παιδικές χαρές, είναι ήδη έτοιμες δύο στον Καρέα (Αγ. Γεώργιο και Προσφυγικά), ενώ ετοιμάζεται η Π.Χ. που βρίσκεται στην Καραολή & Δημητρίου. Και οι τέσσερις παιδικές χαρές χρηματοδοτήθηκαν από το Πράσινο Ταμείο.

Έπεται συνέχεια, καθώς ακολουθούν 8 παιδικές χαρές με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και πιο συγκεκριμένα στο Ντάνκαν, στα Αγαλματάκια (Πλ. Βαρουτίδη), στην Αλαμάνας & Αθ. Διάκου (Μανώλη), στο πάρκο της Νέας Ελβετίας, στο πάρκο της Ανάληψης, στην Αγία Τριάδα, στην Πλατεία Γράμμου (Τσιρακοπούλου) και στο πάρκο Νικολαίδη στον Καρέα (Β. Αντωνιάδη).

Τέλος, με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” που αφορά προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών, ετοιμάζονται και οι υπόλοιποι χώροι διασκέδασης των παιδιών μας.»

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καραγιάννης, Γιάννης Μαυρίκης, Χρήστος Σπυρόπουλος και Δημήτρης Κόκκαλης.

*Φωτογραφίες: Αντώνης Συμεωνάκης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια