Θυγατρική της ΑΕΚ η Αναγέννηση Βύρωνα

Πηγή: enwsi.gr

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, διευρύνοντας το επίπεδο συνεργασίας της με την Αναγέννηση Βύρωνα.

Συγκεκριμένα ο διοικητικός υπεύθυνος, Σταμάτης Παπασταμάτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Βύρωνα και αποφάσισαν από δω και πέρα να ξεκινήσει μια στενή συνεργασία των δύο συλλόγων με την Αναγέννηση μάλιστα να ονομάζεται πλέον «ΑΕΚ Βύρωνα».

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Αναγέννηση Βύρωνα ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 29/6/2018 ο πρόεδρος του σωματείου μας κύριος Γιώργος Μυλωνάς και ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και επικεφαλής του τμήματος Χάντμπολ κύριος Σταμάτης Παπασταμάτης, συμφώνησαν για τη συνεργασία των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα. Η μετονομασία του σωματείου μας σε «ΑΕΚ Βύρωνα» είναι μόνο η αρχή. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση για το πλαίσιο συνεργασίας, καθώς επίσης και για τα μέλη και τους συνεργάτες που θα υλοποιήσουν το σχεδιασμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια