Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις διαρρηκτών στον Βύρωνα

Πηγή: newpost.gr

Στην επ’αυτοφώρω σύλληψη τεσσάρων διαρρηκτών, γεωργιανής υπηκοότητας, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Οι δράστες προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτια στην οδό Σινώπης, αλλά η παρατηρητικότητα των αστυνομικών έβαλε τέλος στην παράνομη δραστηριότητά τους.

Όλα εξελίχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 19 Μαρτίου, όταν και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης έφτασε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα για ύποπτους θορύβους και εντόπισε ένα άτομο μέσα σε αυτοκίνητο. Οι δύο αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς το όχημα και ρώτησαν τον άνδρα τι έκανε στο σημείο. Εκείνος απάντησε πως “πήγαινε για δουλειά” χωρίς να πείσει.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν να ψάχνουν στο σημείο μέχρι που εντόπισαν τρία άτομα κρυμμένα στο σημείο και τα ακινητοποίησαν. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο άνδρας που βρισκόταν μέσα στο όχημα εκτελούσε… χρέη τσιλιαδόρου όσο οι άλλοι τρεις έμπαιναν στα σπίτια.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν σε πόσες περιπτώσεις εμπλέκονται οι αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια