Διαμόρφωση του αύλειου χώρου του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του 8ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Βύρωνα, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης.

Το έργο, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Σκοπός του έργου είναι η συνολική αποκατάσταση του αύλειου χώρου του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα (επί της οδού Αιγιαλείας), λόγω των σημαντικών φθορών που παρουσιάζει, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του χώρου.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν οι παρακάτω παρεμβάσεις: επιδιόρθωση φθαρμένου δαπέδου στον χώρο του γηπέδου μπάσκετ με διάστρωση εκ νέου και γραμμογράφηση με αντιολισθηρό τάπητα, αντικατάσταση μεταλλικού στεγάστρου – σκιάστρου, δημιουργία χώρων πρασίνου και φύτευση δέντρων, δημιουργία καθιστικών δίπλα από τα παρτέρια, διάστρωση χώρου ανάπλασης με κεραμικό δάπεδο και κυβόλιθους, διάστρωση διαδρόμων χώρου καθιστικών και κερκίδων του γηπέδου με ξύλο, τοποθέτηση δεξαμενών και αντλίας, φωτοβολταϊκού συστήματος καθώς και φωτοβολταϊκών αυτόνομων φωτιστικών στον αύλειο χώρο.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια