Τελετή αγιασμού στο βρεφονηπιακό σταθμό του Βαφειαδακείου ιδρύματος στο Δήμο Βύρωνα

Πηγή: romfea.gr

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 10:30, τελέστηκε στον 9ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Βαφειαδακείου Ιδρύματος στο Δήμο Βύρωνα, κατόπιν κανονικής άδειας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βολιώτη, η Ιερά Ακολουθία του Αγιασμού.

Παρευρέθησαν ο Ιερέας του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Βύρωνα π. Γεδεών, η υπεύθυνη των Σταθμών του Δήμου Βύρωνα κ. Μαριάννα Τζοβάρα, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς κ. Κλωνάρη Λεμονιά, , ο Γραμματέας του Βαφειαδακείου Ιδρύματος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Σίσκος, καθώς και το προσωπικό του σταθμού.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης, υπό την ιδιότητα του Προεδρεύοντος του Βαφειαδακείου Ιδρύματος, μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, Προέδρου του Ιδρύματος, και συμβούλεψε τα παιδιά με το δικό του πνευματικό τρόπο.

Επίσης, ο π. Συμεών Βολιώτης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Ιδρύματος ‘’Προστασία Μητρικών Έργων Σταμάτη & Ελένης Βαφειαδάκη’’ να αναβαθμίσει κτιριακά το Βρεφονηπιακό Σταθμό Βύρωνα, ο οποίος συμπληρώνει ήδη 52 χρόνια λειτουργίας.

Οι εργασίες αναβάθμισης του κτιρίου αναμένεται να αγγίξουν το ποσό των 500.000 € με σκοπό ο συγκεκριμένος σταθμός, ο οποίος εξυπηρετεί 140 βρέφη και νήπια, να εκσυχρονιστεί με τον πλέον άρτιο τρόπο.

bafia 2

bafia 2

bafia 2

bafia 2

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια