Ζευγάρι έπεσε θύμα κινηματογραφικής ληστείας στον Βύρωνα

Πηγή: agrinioreport.com

Τον τρόμο έζησε ένα ανδρόγυνο από το Αγρίνιο που στις αρχές Νοεμβρίου βρέθηκαν για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα και επισκέφθηκαν το σπίτι τους στον Βύρωνα Αττικής  όπου και διέμεναν για λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με τον άνδρα που μίλησε στο agriniorpeort.com, όλα άρχισαν όταν το ζευγάρι γύριζε με τα ψώνια του από το σούπερ-μάρκετ. Ένας άνδρας τους πλησίασε έξω από την είσοδο του διαμερίσματός τους σε πολυκατοικία, θέλοντας να τους βοηθήσει αρχικά με τα ψώνια και λέγοντάς τους πως είναι τεχνικός της ΔΕΗ και πως έχει διαπιστωθεί πρόβλημα μεγάλης διαρροής ρεύματος στο διαμέρισμα.

Το ζευγάρι μη γνωρίζοντας αν υπάρχει πράγματι κάποιο τέτοιο πρόβλημα στο διαμέρισμα, μιας και δεν μένουν μόνιμα στην Αθήνα, δέχθηκαν τον έλεγχο και ο δράστης μπήκε έτσι στο σπίτι τους.

Προσποιούνταν πως δήθεν μιλούσε με κάποιον υπεύθυνο στα κεντρικά της ΔΕΗ(όπως τελικά αποδείχθηκε) και έβαλε το ζευγάρι να κρατά στην κουζίνα κάποια καλώδια ώστε αυτός να βρει την δήθεν βλάβη.

Ενώ το ζευγάρι κρατούσε τα καλώδια, ο δράστης κατάφερε να τους εγκλωβίσει στην κουζίνα βάζοντας στην είσοδό της με κάποιο τρόπο το ψυγείο, ενώ είχε ανάψει και τα μάτια της ηλεκτρικής κουζίνας.

Το ζευγάρι άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά κράτησε την ψυχραιμία του και αυτό ήταν που τους βοήθησε.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του άνδρα, ο δήθεν τεχνικός της ΔΕΗ συνέχισε και καλά να ψάχνει την βλάβη, ενώ έψαχνε όλο το υπόλοιπο σπίτι, μέχρι που βρήκε και πήρε χρήματα τόσο από το πορτοφόλι του άνδρα όσο και από την τσάντα της γυναίκας συνολικά 900 ευρώ.

Ο δράστης αφού βρήκε τα χρήματα φώναξε στο εγκλωβισμένο ζευγάρι να παραμείνουν στην κουζίνα μέχρι να τους πει ο ίδιος πότε να βγουν. Και πάλι ψύχραιμοι ο άνδρας και η γυναίκα περίμεναν για λίγη ώρα και μόλις κατάλαβαν πως δεν υπήρχε κάποιος άλλος πλέον στο σπίτι κατάφεραν και βγήκαν από την κουζίνα.

Διαπίστωσαν πως τους έλειπαν μόνο τα χρήματα, βέβαια το σπίτι ήταν ανάστατο και ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.

Αυτό που επισήμαναν τόσο οι Αστυνομικές αρχές όσο και το ζευγάρι ήταν το ότι αν δεν έβρισκε ο δράστης χρήματα, το επόμενο βήμα του, για να τους αναγκάσει να του δώσουν ότι έχουν, ήταν να χρησιμοποιήσει τα μάτια της ηλεκτρικής κουζίνας που είχε ανάψει με σκοπό τον βασανισμό τους.

Ευτυχώς μέσα στην ταλαιπωρία τους και στον τρόμο που έζησαν οι δυο Αγρινιώτες βγήκαν ακέραιοι . Να σημειώσουμε πως ο άνδρας είναι Απόστρατος Αστυνομικός Ακόλουθος.

Ο δράστης αναζητείται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια