Αιμοδοσία την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 από το Δήμο Βύρωνα

Εδώ και αρκετά χρόνια η Δημοτική αρχή και οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι – έχουν δημιουργήσει τράπεζα αίματος για τις ανάγκες όλων μας.

Το αίμα αποτελεί πολύτιμο «αγαθό» για την υγεία των ασθενών. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα είναι απολύτως αναγκαίο για τη σωτηρία τους. Και δυστυχώς δεν μπορεί να παραχθεί τεχνητά ούτε να αντικατασταθεί με ο,τιδήποτε άλλο. Μοναδικοί «προμηθευτές» είμαστε εμείς.

Δέκα λεπτά από τον χρόνο μας, χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο, μπορεί να σώσουν τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η ζήτηση μονάδων από την τράπεζα μας είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά, με αποτέλεσμα να υπάρχει «έλλειμα» και αδυναμία εξυπηρέτησης συνανθρώπων μας.

Γι’ αυτό ο Δήμος Βύρωνα οργανώνει Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ», απευθυνόμενοι στην ευαισθησία των συμπολιτών.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και από τις 9.00 – 13.00, στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας (Καλλιπόλεως 59 & Αγίας Σοφίας).

«ΔΩΣΕ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια