Αγώνες “Street Handball” από τον Αθηναϊκό Α.Σ. και τον Δήμο Βύρωνα

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού “Be Active Hellas 2017” και με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, ο Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα διοργανώνει αγώνες “Street Handball” με την ονομασία “Παιχνίδι για το Παιδί”, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στην οδό Καραολή & Δημητρίου (από την Φλέμινγκ έως την Φορμίωνος, μόνο για το ρεύμα ανόδου), εμπρός από το Δημαρχείο του Δήμου Βύρωνα, με ώρα έναρξης 11:00 έως 13:30.

Οι αγώνες έχουν ενταχθεί στις αθλητικές εκδηλώσεις του “Be Active Hellas 2017” και γίνονται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον υπεύθυνο του προγράμματος BEACTIVE Καρακάση Διονύση, τη Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Βούξινου Ανδριανή, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, την Επιτροπή Ανάπτυξης και με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια Α΄/θμιας και Β΄/θμιας εκπαίδευσης από τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού και Καισαριανής.

Στους αγώνες αυτούς, θα γίνονται παράλληλα και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βύρωνα, αλλά και σχολικών ειδών για παιδιά που χρήζουν βοήθειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια