Βράβευση του Δήμου Βύρωνα στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017

Με μια τελετή στο Μέγαρο Μουσικής ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 25 Μαΐου τα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017, που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά το QualityNet Foundation, αναδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

Ο Δήμος Βύρωνα έλαβε βραβείο από το QualityNet Foundation στην κατηγορία «Bravo In Action» για την πρωτοβουλία «Οι πολίτες του Βύρωνα γνωρίζουν την ελληνική μικροζυθοποιία» με αφορμή τον θεσμό «Γιορτή Μπύρας Βύρωνα» που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η ανάδειξη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας που συμβάλλει στη βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στη χώρα μας έγινε ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες Επιχειρήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας Πολιτών, που συμμετείχαν φέτος στον Kοινωνικό Διάλογο BRAVO και αναπτύχθηκε σε Εθνικό επίπεδο με 200 κοινωνικούς εταίρους και 7.000 ενεργούς πολίτες, υπογραμμίζοντας την σημαντικότητα της συνεργασίας και της σύμπραξης όλων των ενεργών πυρήνων της Ελληνικής κοινωνίας με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

Ο θεσμός Bravo αναπτύσσει ένα κοινωνικό διάλογο αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τις πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που αναπτύσσονται στη χώρα μας από επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών και προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα. Εντάσσεται στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας Sustainabilty Greece 2020.

Τον Δήμο εκπροσώπησε στην τελετή βράβευσης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια